Nata_Po

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub
#bestvacationevermakeupclub
#bestvacationevermakeupclub
#bestvacationevermakeupclub

Насправді, 90% всіх своїх подорожей я проводжу саме на території України. Мені дуже комфортно, тепло, рідно та затишно тут. Як би гарно не було на Мальдівах, як би не хотілось полетіти взимку в Єгипет, але моя душа цілком та повністю віддана нашим рідним краєвидам, нашим Карпатам, озерам, рівнинам та лісам...

Мені складно виділити саме найкращу подорож, але мабуть, відмічу останню, бо про неї у мене дуже теплі та приємні спогади - це відпочинок у Закарпатті.

В цілому, для мене, Закарпаття - це дуже своєрідний та особливий куточок нашої країни. Там багато прекрасних місць, замків, осередок цікавої культури та звичаїв. Особисто мо серденько віддано Мукачівському замку Паланок, санаторію Карпати. який також видався "Астрономічним" палацом, через те, що у ньому 365 вікон, як і днів в році, 52 кімнати, як тижнів та 12 входів у будівлі, як і місяців. Я цього не знала, хоча відвідувала його тричі :)

Хочеться окремо виділити Ужгород, його прекрасну набережну, та чудову ініціативу Михайла Колодка зі створення міні-скульптурок, які можна знайти всюди на поруччях, на набережній, на випадковій вуличці і кожна з них має свійсимволізм та історію. Я мріяла зробити цілий квест з пошуку усіх, але, на жаль, не встигла, бо було неймовірно спекотно і не було можливості ходити і вишуковувати кожну, хоча я знайшла доволі багато)

Славиться Закарпаття також озером Синевир. Воно також чарівне, проте через надлишок людей, воно втрачає свою магію та красу, на жаль, на мій суб'єктивний погляд.

І як же ж не відмітити Бограч, які всі охоче прагнуть спробувати, будучи в Закарпатті)

  1. Місто Лева, який славиться своїм вінтажним шармом, чарівними коліжанками, які вдало вибрались на філіжанку кави та прекрасною архітектурою, парками, вулицями та людьми.
  2. Волинська область та її хвойні ліси та чистесенькі озера, які неможливо забути, побувавши там хоча би раз.
  3. Карпати - тут немає історії у вулицях, немає людей, немає умов, але тут є вічні гори, дерева та свіже повітря з неймовірними краєвидами, які неможливо осягнути. Це місце сили, куди хочеться і потрібно повертатись знову і знову, щоб набратись сил для життя. Відчути себе по-справжньому вільним та усвідомити, за що ми ведемо боротьбу. Тут неймовірно і влітку, і взимку, і восени чи навесті. Це місце сили, достатку та краси.

Я не змогла обмежитись трьома місцями, тому додала ще кілька)

(4) Бакота. Неймовірно дикі простори, величезна водойма, неосяжна краса та безмежний спокій.

(5) Київ. Ми не можемо оминути нашу столицю. Вона дуже особлива та має свої цікаві місця, архітектуру та історію. Воно для мене і для кожного з нас має особливий контекст, який необхідно відчути, проживши там хоча би кілька днів.

(6) Одеса. Прекрасне, затишне та чарівне місто з виходом в море. Чомусь в свій час дуже запало в серденько і хочеться туди приїхати обов'язково ще.

Дякую, що дочитали.

Насправді, вся Україна прекрасна, кожна область, кожне місто, кожна водойма, гора чи полонина. Тут все надихає та закохує в життя. Тому вивчайте наші території, полюбіть їх усім серденьком, наша Ненька цього варта)