Аромат карамельного мандарину
+1 улюбленець у мою колекцію
Уявіть аромат, коли ви чистите мандаринку. Таку стиглу, соковиту. Але в ній тверда шкірка, як у сорту Клементин. Сік зі шкірки розбризкується насиченістю, легкою цитрусовою гіркотою. А потім ви переходите до самої мандаринки, а вона солодка і смачна до неможливості. Так і розкриваються ці парфуми, тільки та солодкість мандаринки стає все більш карамельною до кінця звучання.
Для мене дивовижно, як солодко змогли зазвучати цитрусові парфуми, але при цьому по-літньому, смачно, ненав'язливо.
Стійкість невелика, але це суто індивідуальне питання, на мені всі аромати тримаються недовго, і треба поновлювати. Хоча на одязі залишається тривалий час
Коментарі (0)