Strange Love

Чудовий засіб для пошкодженого волосся

Чудовий засіб для пошкодженого волосся
Чудовий засіб для пошкодженого волосся

Засіб справді чудово справляється із заявленими функціями. Так, він робить волосся більш слухняним та приборкує пухнастьсть. Ми з вами дорослі люди і не віримо в склеювання помічних кінчиків засобом за 100 грн, проте він робить кінці більш м'якими, вони добре піддаються укладці та не так сильно стирчать у різні боки

Використовувала "Гудбай посічені кінчики" 10в1 і в якості основного термозахисту. Тому замість двох різних засобів використовувала лише цей один. Можу сказати, що він справляється зі своїми завданнями не гірше дорогих професійних стайлінгів і незмивашок. До того ж має приємний яблучно-банановий аромат.

Наразі я постриглася коротко та майже повністю відрізала освітлене волосся. "Гудбай посічені кінчики" 10в1 не підходить для моєї здорової нефарбованої шевелюри, бо надто сильно її обтяжує та жирнить. Проте скоро я планую повернутися до блонду, тож "Гудбай посічені кінчики" 10в1 знову стане мені в пригоді: він зменшуватиме пухнастість та електризацію, захищатиме від впливу гарячих температур.