Vikulyk

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Почну з Mareve, а саме дезодоранта Rose Wine. Тепер це моя любов, в нього такий чудесний аромат 😍 Дійсно вино і троянди, друга однозначно переважає, але при цьому запах легкий і свіжий і цю свіжість він дарує шкірі.

Упакування тут дуже гарне, сам стік рожевого відтінку в чорній стильній упаковці, ну вигляд мені його припав до душі однозначно.

#testmakeupclub

Він гарно скользить по шкірі, і є досить комфортним, не залишає відчуття сухості і білих слідів. Також хочу відзначити, що засіб дійсно запобігає неприємному запаху поту і підвищеному потовиділенню.

Оцінка 10/10

Шовк для ванни. Саме такого формату в мене ще не було, але дуже цікаво.)

Тільки гляньте на це миле упакування, одна насолода тримати у ванні, дуже гарна баночка, а в житті вона ще симпатичніша. Ви уявляєте мою дівчачу радість, коли я побачила таку гарнюню?

Вона з тої ж серії, що й дезодорант, хоча аромат першого саме в дезіку мені сподобався трішки більше, але й тут він гарний.

Шовк зафарбовує воду у ванній в рожевий колір і робить невагому пінку, правда, щоб вона утворилась потрібно не мало засобу. Шиммер бачу тільки у баночці, в розчиненій воді блискітки практично не помітні.

Після використання дарує відчуття ніжної і чистої шкіри.

Я налила в стакан, щоб ви краще зрозуміли, як це діло виглядає, правда не для вина, а коньяку 😂

Оцінка 8/10

Наступний продукт найцікавіший...

Пудра, яка блюрить пори, хоча я б так не назвала цей засіб. Для мене-це швидше спресована база під макіяж, але можливо за якимись стандартами так треба було.

Упакування і візерунок тут теж дуже гарні, естетика зашкалює. Присутня пуховика, правда більше нагадує спонжик, він злегка резиновий, що ідеально для такої текстури, пудру наносила безпосередньо ним.

Текстура гелева, легко набирається на спонжик. Мені не сподобався запах, нагадує пластик.

Але вона дійсно блюрить шкіру і згладжує пори, при чому моментально. По відчуттях-спочатку досить жирнувата, проте хвилин за 5-10 стає, наче звичайний крем на обличчі. Обличчя з нею гладеньке, тож макіяж лягає легко.

Не скажу, що я фанат такий засобів і використовувати часто не буду, проте вона дійсно працює і шкіра стає менш рельєфною.

Оцінка: 6,5/10

Наступним буде контуринг у відтінку 01-warm brown, де тут warm я не знаю))

Охх це цікавий продукт, тим, що я його не зрозуміла. Він повністю зливається з моєю шкірою і я не бачу ніякого контуру, незнаю наскільки має бути світла шкіра для такого продукту, така напевне не існує.

Він досить маслянистий, і на моїй шкірі, крім жирного сліду-нічого не залишає.

Для мене цей продукт-повне фіаско

Оцінка:: 1/10

Рум‘яна доволі непогані, відтінок 02-mauve pink-класний.

Їх можна нанести у вигляді тіней і помади, в повному макіяжі вкінці посту, я так і зробила.

Вони теж злегка жирнуваті, але не такі, як чудо-контур. Наносяться дуже м‘яко і рівномірно розприділяються, вони достатньо пігментовані, проте з ними важко переборщити. Стійкість доречі доволі непогана, але я припудрюю зверху, їх однозначно треба покривати.

Оцінка 8/10

Хайлайтер у відтінку 01-silver moon.

Ну дуже гарний, сяйво неймовірне, від нього такий крутецький вологий блік, прям вау-вау, дуже подобається.

Теж легко наноситься і тушується. Він міру пігментований і гарно зливається зі шкірою. Нанесла після контуру і рум'ян. В загальному макіяжі нижче, він буде більш помітним.

Записую до фаворитів.

Оцінка 10/10

Біла Пудра. Вона, я так зрозуміла йде тільки в білому відтінку, але думаю, що підійде багатьом.

Гарно оздоблена, має стильну чорну пуховку, але я все ж фанат пензлів, звикла уже.) Вона не висипається у мене по сторонах, а спокійно сидить в баночці, чекає, щоб я скористалась нею.)

Має мілкий помол, покриває личко ніжною вуаллю, забирає лишню жирність, та не перевантажує шкіру. Я люблю саме білі пудри, вони дарують ефект свіжості макіяжу, підлаштовуючись під тон шкіри.

Доречі саме ця пудра добре підходить, щоб покривати кремові продукти, адже не сильно їх з‘їдає. Я нанесла поверх вище зазначених товарів.

Оцінка 10/10

Загалом майже все мені сподобалось, особливим розчаруванням став контур, але крім нього я познайомилась з досить класними і цікавими продуктами, від деяких навіть залишилась в захваті😍 Хайлайтер, дезодорант і пудра мої фаворити🌸

І на останок-макіяж з використанням всіх продуктів, окрім туші.) А так онлі O'bays, як і писала вище, що рум'яна використувала, як тіні і помаду.