D A S H A

Garnier Body SuperFood кавун та гіалуронова кислота; Aloe Vera + Magnesium

Cерія кремів для тіла Body Superfood обіцяє зволоження шкіри до 10 шарів вглиб на 48 годин. Cruelty free! На мою думку, це найзволожуючий крем із цієї серії і при цьому виявився для мене дуже суперечливим продуктом.

Якщо почати з його сильних сторін, то ним приємно користуватись. Консистенція ніби це ніжний рожевий йогурт з ніжним ароматом кавуна, легко наноситься, розподіляється, вбирається миттєво і за ним настає відчуття свіжості особливо коли наносиш на ноги. Можу підтвердити, що зволожує він дійсно ефективно і триває цей ефект і на наступний день!

Його липкість переходить усі межі комфорту. Липкість відчувається протягом усього дня і під кінець дня я не витримую і хочу його змити з себе. Руки залишаються липкими на долонях і їх краще промити після нанесення.

Аргумент, що використовувала занадто багато продукту не приймаю, по-перше використовувала по-різному і в будь-якій пропорції липкість переслідувала мене:)

Заради об'єктивності: пишу цей коментар в червні місяці, у мене зараз літо, певною мірою спекотно, тому можна допустити, що в холодний період іншого сезону липкість відчуватиметься не так сильно.

Чи перевірятиму я цю інформацію - ні, бо я трохи розчарована цим засобом, адже витративши немаленьку суму коштів, я очікувала від нього як мінімум звичайного ефекту крему без липкості і зайвих клопотів при цьому.

Все-таки, якщо липкість цього засобу для Вас непереборна, його можна застосувати як крем для ніг, зволожує він дійсно відмінно. Моя шкіра схильна до сухості, але вона не дегідротована чи атопічна, може ті дівчата, хто страждають від надмірної сухості оцінили б його краще.

Цей крем вже суттєво відрізняється від кавуна. Створений для нормального типу шкіри, цей засіб залишив кращі враження. Майже не липкий, можна сказати комфортний, думаю в холодний сезон підійде ще краще. Та ж сама йогуртова консистенція, ненав'язлива непомітна віддушка. Ключові компоненти екстракт алое та магній PCA. Інтернет каже що, цитую: "Магній PCA або магнієва сіль PCA - це молекула, яка входить до складу міжклітинного матриксу шкіри та відіграє важливу роль у зволоженні шкіри".

• Захисної фольги або іншого покриття у обох кремів немає, одразу як відкриваєте баночку консистенція крему, яка в силу того що йогуртова, буде легко перетікати зі сторони в сторону, може замастити кришку і в процесі користування легко бруднить краї банки, коли закручуєш кришку .

На фіналі, треба відзначити, що продукт Cruelty Free, будемо вірити, що на тваринах не тестувалось і це вже позитивний момент. Креми-йогурти, зволожують інтенсивно, зворотня сторона (у кавуна принаймні) - липкість.

Якщо цікавить серія Cruelty Free, то розгляньте ще крем для тіла Dove Silky з ефектом шовку для всіх типів шкіри з витонченим парфумом:

https://club.makeup.com.ua/post/42948/

Не забуваємо, що відгук суб'єктивний, кожна шкіра індивідуальна, тому тепер ваша черга написати мені коментар про ваші враження від використання цієї серії ))