Strange Love

Пахощі для дому від Satya

Пахощі для дому від Satya
Пахощі для дому від Satya

Одразу скажу, що якщо ви не любите димні та пряні запахи, а особливо аромат аромапаличок, то можете навіть не розглядати їх для покупки. Вони дуже сильні, стійкі та з потужним шлейфом. Настільки, що навіть закрита пачка пахощів буде працювати не гірше аромодифузора.


Патички Spicy Patchouli сподобалися мені своїм ароматом значно більше, адже я обожнюю цей запах вологості, притаманний пачулі. У непідпаленому вигляді пахнуть вогкістю та індійськими спеціями. Наче я потрапила у східну крамницю десь в підвалі. В запаленому вигляді додається ще димна нота. Інтенсивність шалена. Я запалюю їх буквально на 5-10 хв, цього достатньо, аби половина будинку пахла до кінця дня. З мінусів - палички осипаються і мають багато пилку.


Конуси Satya Nag Champa Sweet Vanilla Dhoop Cones мені сподобалися не одразу. Під час перший спроб я скоріш за все надто сильно їх нагрівала, що давало запах гіркоти та спаленої деревини. Проте згодом навчилася "активувати" за допомогою меншої кількості вогню, і лише тоді з'явився приємний солодкий аромат ванілі. Проте не кондитерської, а такої, як в арабській парфумерії: з ладаном та удовими нотами. Конуси виявилися ще більш стійкими запахом. Іноді аромат відчувається навіть після 24 години.


Придбала також ще одні палички цього бренду, розповім про них, коли матиму більше досвіду користування

Пахощі для дому від Satya