AsyaFox

Чесний відгук на комплексну сироватку для вій Eveline Cosmetics

Чесний відгук на комплексну сироватку для вій Eveline Cosmetics

Всім привіт, це Ася! Настав час і мені розповісти про вже нашумівший засіб - Комплексна сироватка для вій з маслом аргана 5 в 1 Eveline Cosmetics.

Я рік користувалася даною сироваткою раз в 2-3 дні і мені є що сказати.

Думаю у багатьох дівчат, при покупці сироватки чи то бустера для вій, виникає уявлення що вії почнуть рости, стануть довшими та густішими, і це найголовніша помилка, якої допустилася і я.

Почнемо з ремарки, яка буде складатися з опису від виробника:

Майстри цього бренда подбали про красу прекрасних жіночих очей, створивши багатофункціональний інноваційний засіб, який чудово підсилює ефект туші, максимально подовжує, завиває і додає шикарного об’єму навіть найменшим та коротким віям.
До складу засобу входять активні, спеціально підібрані компоненти, які забезпечують йому чудову якість. Олія аргани й Д-пантенол забезпечують глибоке зволоження і насичення живильними речовинами, відновлюючи та зміцнюючи структуру кожного волоска від кореня до самого кінчика. Високий вміст гіалуронової кислоти сприяє регенерації та інтенсивному росту вій. Сироватка має легку консистенцію, яка швидко сохне, не обсипається, добре лягає, не утворюючи грудочок. Вона оснащена унікальною еластичною щіточкою, яка дозволяє наносити й рівномірно розподіляти велику кількість засобу, не склеює вії.
Спосіб застосування: наносити на вії за допомогою щіточки, починаючи від основи до кінчиків.

Що ж, перейдемо до мого відгуку!

Почну з простого: засіб по відчуттям як густенька біла туш, має приємний запах, щіточка силіконова, добре розподіляє засіб. Дизайн упаковки звичайни, швидко "обліз" що типово для Евелін ( у мене всі тюбики евелін облазять).

Дівчатка, відразу скажу, "кущі" на очах у мене не виросли (нажаль). У мене від природи досить довгі але повністю прямі вії. За весь період використання я не помітила змін у густоті чи довжині, і не дуже розумію як це мало статися, адже у складі немає речовин що активували б волосяні фолікули. Так, є багато корисних "плюшок" але вони дадуть зволоження, але ж ніяк не ріст. Як на мене, цей засіб непоганий для відновлення пошкоджених вій, аби повернути їх до нормального стану, до вашої природної довжини та густоти, але він точно не "перепригне через голову" створивши те, що не дала природа (гени). Також, даний засіб може бути ідеальною "підложкою" під туш. А ще, чудово вкладає брови. Є одне але, яке варто врахувати, сироватка має білий фініш, це видно на фото що я прикріпила, тому з бровами потрібно бути обережними. А щодо туші, сироватка служить ідеальним праймером, що додатково подовжує вії, робить їх товстішими, та піклується про них. Білий фініш це навіть великий плюс якщо ви користуєтесь кольоровими тушами. Загалом продукт мені подобається, я ставлю йому 8 з 10, два бали знімаю за тюбик і склеювання вій. Не очікуйте вау ефекту, та не забувайте, що зміцнення волосяного покриву потрибує не тільки зовнішнього впливу а й внутрішнього.

Дякую за увагу!

Чесний відгук на комплексну сироватку для вій Eveline Cosmetics
Чесний відгук на комплексну сироватку для вій Eveline Cosmetics