Kizza

By Beauty Bay Smoky Palette

Це моя друга палітра від даного бренду. І я вважаю її бюджетною😉 Коштувала через баєра 715 грн а на сайті 21 долар без знижки. Наразі на оф сайті саме таку можна урвати лише в наборі разом з гігантською 42 відтінкової Smoky. За 34 долари по акції🤗 А існує ця палітра в трьох варіаціях - матова 9тка, матово-шимерно-металікова 16тка як в дописі і здоровенна 42 відтінкова.

Це моя друга палітра від даного бренду. І я вважаю її бюджетною😉 Коштувала через баєра 715 грн а на сайті 21 долар без знижки. Наразі наф сайті саме таку можна урвати лише в наборі разом з гігантською 42 відтінкової Smoky. А існує ця палітра в трьох варіаціях - матова 9тка, матово-шимерно-металікова 16тка як в дописі і здоровенна 42 відтінкова., матово-шимерно-металікова 16тка як в дописі і здоровенна 42 відтінкова.

Лаконічна чорна коробка - стандарт бренду. На коробці написаний склад, назва палітри, основна інформація і намальований зайчик PETA.

Лаконічна чорна коробка - стандарт бренду. На коробці написаний склад, назва палітри основна інформація і намальований зайчик PETA.

Палітра представлена сіро-коричнево-синювато-чорною гамою. Є блискучі, є матові, є шимери. Кожен рефіл дбайливо оздоблений тисненням "В". Ну що сказати - красиво🖤

Боюсь підступатись до даної палітри адже маю схожу за настроєм від ColourPop. Допис про неї туть: https://club.makeup.com.ua/post/6707/

Якщо, що - ColourPop лежить, пролежує. Я до неї не прониклась.🥺

Свотчі на подушечках. Тіні набираються приємно, багато. По матових - пресовка ідеальна: не більше не менше. Не кам'яні, в міру пилять. Блискітки не замилююттся і набираються доволі жирно.

З пальців тіні чудово переносяться на шкіру. Видно відтінки, видно де сірий де білий і що вони відрізняються.

Я б тут розподілила на сатинові - Wish, Rockpool приємні мерехтливі.

Спаркли-топери - Fairy,Frost, Seltzer розсипи блискіток, які прям можна натерти до вигляду "як в рефілі".

І жирні металіки Sword, Nightclub, Palace та Void. Вони прям аж масляним і і дуже благородно переливаються

Беручи її до рук я прям хочу робити гранжеві, важкі макіяжі з категорії мій 2009-2010 роки. Але ця палітра підійде і під повсякденні і під стрілочку і навіть під монохромні офісні, адже не обов'язково супержирно наносити дані тіні😉

А такий навкологеловінський макіяж в мене вийшов за 15 хвилин🤗

І задіяно лише 5 відтінків 😉

Палітрою я супер задоволена. Мені вона приємніше аніж Колорпоп, хоча не буду ховати від вас те, що ця палітра доволі складна. Блискучі і коричнюваті відтінки звісно трохи спрощують користування нею, але всеодно з першого разу можна добряче собі "фінгалів" понаставляти😂 Я нею користуюсь з задоволенням, рука тягнеться, а особливо тоді, коли треба наробити чуть "драми". В планах ще мати 16 тки, адже то є найоптимальніший варіант, бо 42 то дійсно дуже багато, а 9тка не має такого різномаїття

22 червня, 2024
Kizza
22 червня, 2024