Чарівний килимок…
І кому він потрібний…
Про існування такої штучки, а точніше- масажера, я не знала. Дізналася від однієї "еко-блогерки". Він мене зацікавив ще тоді, почала про нього детальніше читати і вивчати.
І зрозуміла, що він створений для мене😅.
Дуже зраділа, що він є на Мейкапі. За класною ціною, порівняно з іншими магазинами. Є багато різних на вибір.
Тільки його тут дуже часто не буває в наявності...таке траплялось кожен раз, коли хотіла його купити. І, все-таки, я його "вполювала".
Собі зразу взяла разом з валиком, бо точно знала, що він в мене буде в користуванні частіше, ніж коврик.
Собі взяла синій, без паролону. Я його використовую на ліжку. Там є різні кольори...тому треба вивчити, який колір підійде саме вам. В мене він найжорсткіший (я спеціально такий обрала).
Спочатку було просто неможливо на ньому лежати. В комплект входить інструкція, що робити і як. Рекомендована початкова норма-40-60 секунд. Це для мене було щось нереальним. І дійсно, так, як і пише: просто потрібен час, щоб мозок до нього адаптувався. Тепер я спокійно лежу і читаю книжку, практично не відчуваючи голок.
Він класно знімає втому, розслабляє мʼязи...це треба відчути. Особливо ввечері. А як добре до нього доторкатися пяткам ( стояти ще не можу, але думаю, що через деякий час таки стану). Наразі тільки лежу на спині, животі і валик під шию.
Відчуття (після перших 5 разів😅) ідеальні, такий масажем стане в нагоді багатьом. Але тільки тим, в кого немає протипоказів.
Коментарі (0)