SomovaFM

Туш для ідеального погляду від Cherisher

Туш для ідеального погляду від Cherisher
Туш для ідеального погляду від Cherisher

Продовжуючи своє знайомство із Британським брендом Cherisher, завдяки чиїй сироватці для росту вій, я повірила в магію. Тому для своїх війок обрала ще й туш з вітаміном Е, яка насичує війки вітамінами та вологою, роблячи їх еластичними.

Дуже інноваційний підхід до декоративної косметики, роблячи з неї ще й доглядовий засіб - це 2 в 1.

Туш для ідеального погляду від Cherisher

Пакування у бренду дуже витончене на гарне. Маленький білий пакетик, біла коробочка та всередині туш. Ковбочка з чорного матового матеріалу із золотистим вигравіюваним написом. Її приємно тримати в руках, вона легко відкривається та легкими пару рухами ковбочку можна плотно закрити.

Пензлик в туші як пухнастий їжачок трохи вигнутої форми півмісяця. Ним зручно промальовувати війки підіймаючи їх вгору. Завдяки своїм ворсинкам, така щіточка гарно промальовує кожну війку, розділяючи їх, аби не зліпались.

Туш чорного кольору, вона гарної якості, не береться комочками при нанесенні. Я знімаю невелику кількість туші з пензлика, така вона ну прям дуже свіжа. Мені краще нанести туш в декілька слоїв, якщо мені захочеться.

В принципі так і роблю, проходжуся двічі по війкам, аби рівномірно по всім куткам нанести туш. Вона надає гарний вигін та неймовірно подовжує війки. Просто подивіться на ці павучі лапки, це ж мрія 😍 Під час носіння туш не обтяжує війки та ніяк не відчувається взагалі.

Cherish Mascara гарно тримається на війками увесь день не осипаючись та не розмазуючись від пилу чи поту (так так, очі теж пітніють 😅). Пару раз забувала, що мої вії нафарбовані і терла очі, так от туш залишалася на місці, навіть не розмалась. Спершу навіть подумала, що з такою стійкістю її буде важко змити, проте ні. Туш змивається легко міцелярною пінкою. Не потрібно ніяких зусиль, терти очі, щоб її змити. Вона не залишає по собі чорних розводів під очима.

Дівчата, ця туш точно мастхев на літо, який я так шукала.