Цукерка для дорослих
Парфумована вода Flower Heaven Cherry від Landor😏
Обожнюю вишню та все вишневе! Тож коли прочитала спокусливу публікацію красуні Ta_nyaaaaaaa про цей аромат (ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/41202/), то вирішила, що він мені дуже потрібен. Такий гарний опис😍 Звісно, я так художньо не опишу цей парфум, але трошки додам вражень від себе.
Пакування та зовнішній вигляд. Для знайомства обрала пробничок 1 мл. Пробничок приїхав запакований у стильний фірмовий конверник. Парфум гарного червоно-цегляного кольору міститься у прозорій скляній пляшечці. Кришечка чорна, пластикова, з паличкою для зручного набору та намащування парфуму. І коли ця кришечка виймається з пляшечки, то відкриває нам неймовірний аромат🤤
Піраміда
- Початкова нота: Абрикос, Апельсин, Бергамот, Геліотроп, Квітка вишні, Цедра апельсина
- Нота серця: Бузок, Квітка вишні, Конвалія, Лікер, Мигдаль, Троянда
- Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Замша, Квітка вишні, Пудрові ноти
Аромат сильний, міцний, з характером. І водночас п’янкий, звабливий та чуттєвий. Мені нагадує цукерки з вишнею в алкоголі. На початку алкогольні ноти доволі яскраві, але з часом вишня стає все більш солодкою з дуже легким натяком на алкогольність, починають відчуватися пудрові нотки.
Стійкість приємно вражає! Аромат тримається на шкірі протягом всього робочого дня, а до вечора стає все тихішим, інтимнішим.
Мені дуже сподобався Flower Heaven Cherry! Радію, що спробувала🥰 Для літа аромат важкуватий, а от на осінь і зиму - те, що треба! Можна взяти флакончик побільше😏
Щиро дякую Ta_nyaaaaaaa за рекомендацію🤗
І дякую всім за увагу🫶
Коментарі (0)