molena

Clarins Lip Oil в непопулярному відтінку 10 plum

Clarins Lip Oil в непопулярному відтінку 10 plum

Після того, як в мене закінчилися 2 олійки від Clarins (одну вже зняли з виробництва, а інша у відтінку 04 Pitaya), думала, яку олійку купити наступною. Ціни на Clarins взлетіли, тому розглядала Lamel, Essence, Nyx і гарнючу O'bays.

І тут бачу, один відтінок олійки Clarins з мега знижкою. Він якійсь незвично темний, але беру.

Не пожалкувала жодного разу! Нехай пробачать мене інші виробники, але олійка Clarins - це топ❤️

Гарне, якісне пакування - воно не затирається, не схильне до подряпин, олйка не тече, коли перебуває у горизонтальному положенні. Обмежувач не дає аплікатору набрати зайвого, видає рівно стільки олійки, скільки потрібно на 1 нанесення.

Clarins Lip Oil в непопулярному відтінку 10 plum

Відтінок 10 plum, правда, сливи поклали трішечки. Я бачу в цьому відтінку більше соку вишні чи черешні. Тільки якщо олійку тоненьким слоєм нанести, можна розгледіти легку сливову фіолетовинку.

Мені подобається відтінок, я очікувала темнішого. Олійка соковито виглядає на губах, дає дзеркальний глянець, а коли поступово сходить, залишає рожевий тінт.

Липкості я не відчуваю, хоча олійка густувата, не тече, навіть якщо в кілька шарів нанести.

Цікавий факт:
Ця серія олійок від Clarins містить розумний пігмент. При контакті зі шкірою губ він адаптується до вашого рН. Таким чином губам надається той відтінок, який личить саме вам.

Більш за все олійка мені подобається доглядовими якостями. На 30% вона складається з олій шипшини, жожоба та ліщини. Останні 3 тижні тільки нею користуюся, і зовсім відпала потреба у додаткових бальзамах, губи чудово зволожені.