ksnklb

Magic Sparkle і ти сяєш

Magic Sparkle і ти сяєш
Magic Sparkle і ти сяєш

Не знаю як вам, а мені літом хочеться нанести побільше блискіток✨️, а ще хочеться, щоб ніжки були гладенькими, а шкіра в тонусі. Здавалось би, не існує засобу, який би це все зробив. Та ні, Joko Blend зробили скраб Magic Sparkle 💖.

Magic Sparkle і ти сяєш
Magic Sparkle і ти сяєш

Скраб приїхав у рожевій коробці, на якій зазначено усю потрібну інформацію. Баночка кругленька, 380g, доволі важка.
Кришечка відкручується та закручується добре, всередині є картонна мембрана, а сам скраб запаяний фольгою, і саме її зняття було помилкою у моєму випадку, та картонка все ж рятує.
Справа у тому, що виробник рекомендує перед застосуванням перемішати скраб, зручно було б потрясти і щоб все вийшло добре, фольга підійшла б краще. А ще можна перемішати його рукою 🤷🏻‍♀️.

Відкриваючи скраб, ми можемо побачити олійку, дрібні скрабуючі частинки та багато шимеру. На дотик це дрібний, досить вологий скраб, він сольовий. За відчуттями він як вологий пісок, і на вигляд насправді також, адже він жовтий.
Великою перевагою є те, що скраб парфумований, аромат у нього яскравий, і доволі стійкий. Добре можна почути теплі ноти кокосу та рожевого перцю.
У складі є морська сіль, олія макадамії, кокосова олія, та різні екстракти.

І якщо ви раптом подумали, що до чого тут так багато олій, то я розповім основну особливість цього скрабу.
Він не лише скрабує, а й потужно зволожує шкіру завдяки оліям, тому краще не намагатись голити ніжки після цього скрабування 😉. А також можна не наносити крем для тіла після скрабу, адже зволоження, гладкість та м'якість шкіри буде відчуватись ще довго.
І так, приємний бонус це гарне мерехтіння великої кількості блискіток на шкірі ✨️. Так, вони залишаються навіть після душу.
А як скрабує? Це скрабування відчутне, та при цьому частинки не дряпають шкіру, а якраз додають їй пружності.