Alyona Fedyk

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Таорміна, Кастельмола, Етна, некрополь Панталіка, Чефалу, Агрідженто, Сіракузи, Ачі-Кастелло, Ачі Трецца, Джарре, Кальтаджіроне, Катанія… Скільки б місць я не згадувала та не перераховувала, всі вони особливі для мене. Я обожнюю Сицилію, кожне містечко, кожну комуну, кожну провінцію, кожен парк та заповідник. Це особливе місце, де відчуваєш ту колоритну Італію, про яку всі говорять. В період з 2008 по 2023 мені пощастило побувати у кожній провінції Сицилії, побачити найвідоміші місця, відчути дух історії та надихнутись найкрасивішими краєвидами у світі. Кожну таку відпустку я завдячую Людині, яка завжди на мене чекає там❤️

На фото: з 2017 по 2019

Подорожувати по Італії – це емоції, які не забуваються. Та попри все це я вважаю, що Україна має таку ж кількість неймовірно красивих місць, де мені ще обов’язково пощастить побувати. Ну а мій топ-3 – це:

Підгорецький замок. Чаруюча пам'ятка архітектури, в якій, напевно, всі бувають лише проїздом:) Але насправді туди варто потрапити, адже це історичне місце з неймовірним краєвидом. А навпроти, через дорогу, стоїть дуже красивий костел у стилі італійського бароко. Захоплює подих.

Острів Джарилгач. Не знаю, чому в мене така любов до островів:) Це найбільший в Україні незаселений острів, який я відвідала ще у дитинстві, але досі пам’ятаю свої емоції. На той момент туди бажала потрапити не така вже й велика кількість туристів, а тому острів був дійсно пустинним і трішки містичним. Мрію знову там побувати.

Чернігів. Я щиро полюбила це місто. В ньому особлива атмосфера спокою, тиші, гармонії, рівноваги… Чисті вулиці, красива архітектура, багато храмів та парків, і повітря, яким хочеться дихати на повні груди. Я побувала у багатьох містах України, але саме Чернігів вважаю дійсно одним з найкрасивіших, найдушевніших і найромантичніших.