Пляжний аромат із нотою со лі
Juliette Has A Gun Vanilla Vibes 🏖️
Juliette Has A Gun це нішевий італійський 🇮🇹 бренд, при цьому як для ніші, ціни на їхню парфумерію приблизно як у люксовому сегменті 🤑
Від цього бренду, на даний момент у мене немає жодного повнорозмірного флакона, хоча колекція парфумерії у мене не маленька 🐹
Цей парфум напевно входить у топ 5 популярних ароматів JHAG 🥳
Vanilla Vibes у мене колись був пробник, особливо він мене не вразив тоді, я зрозуміла, що флакон мені не потрібен. Але є аромати які спробуєш і вони через час стираються з пам'яті, але з цим вийшло не так, минулого літа я почала згадувати про цей парфум, і думати, може купити собі маленький флакон❓, аромату для пляжу та відпочинку 🌊, але вирішила взяти на початку мініатюру, щоб згадати аромат.
Чарівний аромат Vanilla Vibes 🏝️ нагадує про мальовничий південь Італії, морський бриз і пахучі квіти в літньому саду. Парфум Vanilla Vibes втілює справжню жіночність, ніжність та чуттєвість, властиві кожній дівчині. Неймовірний східний аромат надихає на нові подорожі 🛥️, далекі мандрівки і надає сили здійснити свої найзаповітніші мрії 🐚
Vanilla Vibes Juliette Has A Gun - це парфум для жінок та чоловіків, він належить до групи східні, випущений у 2019 році.
🌸 Початкові ноти вступають свіжим, охолоджуючим запахом морської солі, літньої прохолоди у вечірній час та прогулянкою на піщаному пляжі.
🌸 Ноти серця огортають ароматною солодкувато-пряною орхідеєю та терпкою ваніллю.
🌸 На завершення парфуму звучать ноти запашного бензоїну, горіхово-карамельного присмаку бобів тонкого, чуттєвого мускусу та смолистого сандалу.
Моє сприйняття аромату
Для мене це насамперед аромат про морську сіль 🧂, ваніль та боби тонка 🍦, так само віддалений є аромат якоїсь тропічної квітки 🌺 та кокосової води 🥥
Але в цьому ароматі для мене є легка нота крему для засмаги, як у багатьох таких пляжних ароматах, тут вона не дуже сильна, але все одно відчутна, а я її не дуже люблю, вона для мене буває дуже настирливою монотонною і може піддушувати, саме вона зупиняє мене від купівлі флакона. Так само в ньому є легка пудровість, але не косметична, більш як таке легке запилення 🏜️ армат піску, якби він у нього був. Мускус хоч і заявлений, я його не чую, для мене це плюс
Асоціація приблизно така, ви лежите на пляжі 🏖️, викупалися в морі, на шкірі залишилися кристали солі, які блищать на сонці 🌞 обмазалися кремом від засмаги 🧴, вас обдуває морське повітря 🌊 і ви їсте підтале ванільне морозиво 🍨
Для мене це все ж таки чисто літній ☀️ аромат, причому більше коли ви на відпочинку 🚤, хоча я ношу його і в офіс 🏢. Але мені здається йому більше підходить повітря та вологість, морська прохолода.
Пробувала наносить його на чоловіка, на ньому теж сидить добре, хоча спочатку мені здавалося, що це більше жіночий аромат, не дивлячись на те, що заявлений як унісекс 👩❤️👨. Гарна стійкість відчуваю його на собі весь день до вечора, шлейф на відстані 1-2метрів думаю
Які пляжні аромати подобаються вам?
Схожість з моїми іншими ароматами з нотою сіллі
Цей аромат має схожість з деякими іншими пляжними ароматами 😎
На мій погляд Vanilla Vibes має найбільше схожості з парфумом Tease Dreamer Victoria's Secret з того що в мене було, але тут не чую цю ноту крема, а кокоса трохи більше
Ще схож за Hamaca 27 87 , але ці здається трохі менш солодки
Також його часто порівнюють з Maison Martin Margiela Beach Walk але цей аромат я не змогла використовувати навіть пробник, у ньому дуже багато цього крему для засмаги, він мене придушив, плюс жирність/кремовість ілангу, кокосу, мускус, ванілі менше, мені було погано від цього аромату, якщо чесно 🤪
Soleil Blanc Tom Ford, але тут більше кокоса + тубероза, фісташка, цитрус
Є натяк на Alien Goddess Mugler , але вони зовсім не клони, схожість лише знову такі з-за цього ноти крему для засмаги, цей аромат для мене більш білоквітковий.
Так само є деяка схожість за рахунок ноти солі та ванілі з Mugler Womanity але цей аромат звичайно багатший і цікавіший, і в ньому немає ноти сонцезахисного крему, тому він не такий пляжний як інші, його я люблю найбільше з усіх перерахованих, стійкість і шлейф приголомшливі 🫶🏽
Soleil Infidele Laurent Mazzone Parfums на старті теж є легка нота крему для засмаги, ванилі менші, кокос особливо не чутний, може легка кокосова вода лише. Цей більш квітковий, є явна свіжа нота лотоса з сіллю
Також ще в мене було кілька пробників ароматів JHAG
👚Juliette Has A Gun Not a Perfume з цього аромату почалося моє знайомство з цим брендом багато років тому, але не вразив, для мене це аромат без аромату, пам'ятайте як у казці Андерсена про голого короля 🤦🏻♀️ Так що тут аромат повністю відповідає назві, на початку я думала це просто вода, потім якщо уткнутися носом у місце нанесення парфуму, можна почути запах чистої випрасуваної сорочки гарячою праскою, ні про який шлейф не йдеться.
🍓Juliette Has A Gun Mmmm... я люблю ягідні аромати, чекала щось нескладне, солоденьке ванільне з кислинкою малинки, була впевнена що саме цей аромат мені сподобається, але ні, виявилося не моє, зовсім не те що я собі уявляла, для мене це зовсім не Mmmm ☹️
🍐Juliette Has A Gun Pear Inc. цей аромат я ще не пробувала, але він єдиний з JHAG котрий стоїть у мене у списку покупок. Я люблю ноту груші в парфумерії, але відгуки на нього теж дуже спірні, як і з молекулами, хто пише що вода і нічого не чує, інші що дуже стійкий і шлейфовий 🤷🏻♀️
Якщо хтось пробував ці парфуми, поділіться своєю думкою про них. Або які ваші улюблені аромати у JHAG?
Коментарі (0)