Catrice Pro Slim Natural Spirit Eyeshadow Palette 010
Палетка у натуральних відтінках. Непогана, але улюбленою не стала
Мене підкупив дизайн цих палеток, тому я вирішила придбати хоч одну у свою колекцію. Натуральні нюдові кольори безпрограшний варіант. Тим паче, в цієї палетки є мої улюблени кольори хакі (з зеленцою)
Насамперед хочу вибачитись за не новий стан палетки, та не дуже естетичні фото, з цього приводу. Я нею користувалася майже рік ) Одного відтінка в загали, майже не має (це матовий тілесний відтінок пудри, який я дуже полюбляла наносити на все повіко, вище рухомого, для того, чтоб не відбивалася туш)
Дизайн цих палеток гарний. Картонна основа, привабливий принт на кришечці, що показує, які кольори в палетці. Є дзеркало пластикове . Спонжики або щіточкі відсутні.
Об’єм 10,6 г, 14 кольорів. Відтінки матові та шимерні. Дуохромів немає. Мурмурові відтінки гарні візуально в палетці , але коли їх набираєш, то все ці прожилки змішуються та отримуємо звичайний шимерний відтінок. Але у палетці виглядають гарно.
Взагалі то палетка і не погана. Але про неї можу сказати, що вона серед ненька по якості та й по підбору кольорів.
Тіні по якості середні тому, що вони не дуже шовковисті, трохи щільні. Хоча, на пензлик набираються непогано. Пігментація теж начеб то й непогана, але могла бути і краще. Матові можуть лягати не дуже рівномірно, трохи плямами. Шимерні лягають краще. Але пігментації їм теж трохи не вистачає. На жирних повіках через 3-4 годи починають скочуватися у складку повіка, навіть на базі. Не критично, але є таке.
По відтінкам. Їх багато. Але…
Матові. Більшість з них теплі, та дають ефект заплаканих очей. При наймі, на моїх очах. Я не знайшла тут жодного матового, який би мені підійшов у складку віка й не робив очі хворими, чи заплаканими. Ці відтінки можу носити тільки зі стрілочками. Матовій зелений хакі виявився дуже брудним, дає скоріше сірий відтінок.
Шимерні. Тут трохи краще ситуація. Є відтінок шампань, біжовий, рожево-персикове золото, холодний рожевий, світлий хакі, срібло. Але, у палетці вони виглядають краще , ніж на шкірі. Мабуть, не вистачає їм пігментації. Бо на віках вони всі дуже схожі. Але мерехтять гарно.
Висновок. Палетка-середнячок. Має місце будет. Але моєю улюбленою не стала. Ось після неї купила палетку Catrice з іншої серії, де 8 відтінків та прозора верхня кришечка (ось посилання на цю серію - https://makeup.com.ua/ua/product/1146209/ у мене теж в нюдових відтінках) – там якість набагато краще, і підбір відтінок су перовий. Але і героїня сьогоднішнього допису не така й погана. Але кращі варіанти. Моя рука до цієї палетки не часто тягнеться.
А у Вам є палетка з цієї серії? У яких кольорах? Яка Ваша думка про ці тіні ?
Коментарі (0)