Tanserb

Catrice Pro Slim Natural Spirit Eyeshadow Palette 010

Catrice Pro Slim Natural Spirit Eyeshadow Palette 010
Catrice Pro Slim Natural Spirit Eyeshadow Palette 010

Мене підкупив дизайн цих палеток, тому я вирішила придбати хоч одну у свою колекцію. Натуральні нюдові кольори безпрограшний варіант. Тим паче, в цієї палетки є мої улюблени кольори хакі (з зеленцою)

Насамперед хочу вибачитись за не новий стан палетки, та не дуже естетичні фото, з цього приводу. Я нею користувалася майже рік ) Одного відтінка в загали, майже не має (це матовий тілесний відтінок пудри, який я дуже полюбляла наносити на все повіко, вище рухомого, для того, чтоб не відбивалася туш)

Дизайн цих палеток гарний. Картонна основа, привабливий принт на кришечці, що показує, які кольори в палетці. Є дзеркало пластикове . Спонжики або щіточкі відсутні.

Об’єм 10,6 г, 14 кольорів. Відтінки матові та шимерні. Дуохромів немає. Мурмурові відтінки гарні візуально в палетці , але коли їх набираєш, то все ці прожилки змішуються та отримуємо звичайний шимерний відтінок. Але у палетці виглядають гарно.

Catrice Pro Slim Natural Spirit Eyeshadow Palette 010

Взагалі то палетка і не погана. Але про неї можу сказати, що вона серед ненька по якості та й по підбору кольорів.

Тіні по якості середні тому, що вони не дуже шовковисті, трохи щільні. Хоча, на пензлик набираються непогано. Пігментація теж начеб то й непогана, але могла бути і краще. Матові можуть лягати не дуже рівномірно, трохи плямами. Шимерні лягають краще. Але пігментації їм теж трохи не вистачає. На жирних повіках через 3-4 годи починають скочуватися у складку повіка, навіть на базі. Не критично, але є таке.

По відтінкам. Їх багато. Але…

Матові. Більшість з них теплі, та дають ефект заплаканих очей. При наймі, на моїх очах. Я не знайшла тут жодного матового, який би мені підійшов у складку віка й не робив очі хворими, чи заплаканими. Ці відтінки можу носити тільки зі стрілочками. Матовій зелений хакі виявився дуже брудним, дає скоріше сірий відтінок.

Шимерні. Тут трохи краще ситуація. Є відтінок шампань, біжовий, рожево-персикове золото, холодний рожевий, світлий хакі, срібло. Але, у палетці вони виглядають краще , ніж на шкірі. Мабуть, не вистачає їм пігментації. Бо на віках вони всі дуже схожі. Але мерехтять гарно.

Висновок. Палетка-середнячок. Має місце будет. Але моєю улюбленою не стала. Ось після неї купила палетку Catrice з іншої серії, де 8 відтінків та прозора верхня кришечка (ось посилання на цю серію - https://makeup.com.ua/ua/product/1146209/ у мене теж в нюдових відтінках) – там якість набагато краще, і підбір відтінок су перовий. Але і героїня сьогоднішнього допису не така й погана. Але кращі варіанти. Моя рука до цієї палетки не часто тягнеться.

А у Вам є палетка з цієї серії? У яких кольорах? Яка Ваша думка про ці тіні ?