Yana__matviets

Сироватка для тіла в ампулах іланг-іланг

Сироватка для тіла в ампулах іланг-іланг

Дуже люблю зволоження шкіри тіла. Креми, суфле, батери
Але це новинка для мене!
Сироватка для тіла в ампулах від Українського бренду BiOil
Доречі потужності бренда знаходяться зі мною на одній вулиці 😏
Пакування
Коробочка в якій знаходяться 5 ампул по 2мл
Ампули пластикові, та мають зріз для відкриття
Консистенція олійна
Також класно використовувати для масажу
Аромат трошки специфічний за рахунок натурального складу

В кінці відчуваються нотки м'яти 🌿

Сироватка для тіла в ампулах іланг-іланг

Склад
Олія містить суміш різних жирних кислот та ефірну олію, кожна з яких має свої корисні властивості.
🌿 Oleic Acid (Олеїнова кислота) - має зволожуючі та пом'якшувальні властивості. Також сприяє проникненню інших активних інгредієнтів у шкіру.
🌿 Octadecadienoic Acid (Октадекадієнова кислота, лінолева кислота) - незамінна жирна кислота, важлива для підтримки бар'єрних функцій шкіри. Вона допомагає відновлювати та підтримувати захисний бар'єр шкіри, покращує її текстуру та зменшує втрату вологи.
🌿 Linolenic Acid (Ліноленова кислота) - містить антиоксидантні властивості та допомагає зменшувати запалення. Вона сприяє загоєнню шкіри, покращує її текстуру та захищає від впливу вільних радикалів.
🌿 Palmitic Acid (Пальмітінова кислота) - має пом'якшувальні та зволожуючі властивості. Вона допомагає зміцнити захисний бар'єр шкіри та утримувати вологу, роблячи шкіру м'якою та гладкою.
🌿 Arachic Acid (Арахінова кислота)- також відома як ейкозанова кислота, вона сприяє пом'якшенню та зволоженню шкіри, покращує її еластичність та допомагає у відновленні бар'єрних функцій шкіри.
🌿 Stearic Acid (Стеаринова кислота) - використовується в косметиці для пом'якшення та захисту шкіри. Вона допомагає підтримувати гідратацію, робить шкіру гладкою та покращує її текстуру.
🌿 Gondoic Acid (Гондоїнова кислота) - має зволожуючі та відновлюючі властивості. Вона допомагає покращити еластичність шкіри та підтримувати її здоровий зовнішній вигляд.
🌿 Myristic Acid (Миристинова кислота) - сприяє зволоженню та пом'якшенню шкіри. Вона допомагає покращити текстуру шкіри та посилює дію інших активних інгредієнтів у складі продукту.
🌿 Ylang-ylang Essential Oil (Ефірна олія іланг-іланг) - відомо своїми ароматерапевтичними властивостями, воно має розслаблюючий і заспокійливий ефект. Також допомагає балансувати вироблення шкірного сала, покращує текстуру шкіри та надає антисептичну дію.

Висновки
Олійку використовую переважно на ніч, наносячи масажними рухами особливо приділяючи увагу проблемним місцям
Мені подобається, як шкіра стає напитаною з середини
Наношу за -1-1,5 години до сну, тому на постілі не залишається слідів
На ранок шкіра шовковиста
Я дуже тішусь, що в моєму рідному місті виробляють такі гарні та діючі засоби