Обзор засобів від La’dor

Обзор засобів від La’dor
  1. La'dor Wonder Hair Oil (мини)- Шовк для волосся. Дуже економне. Воно досить густе та тягуче. Достатньо 1 мл на все волосся. Тоді не буде утяжеління та склеювання. Працює гарно, розгладжує, додає блиску та шовковистості, сухі кінчики зволожує. Волосся після нього гладеньке та невагоме. Мені ефект подобається. І за обʼємом, і за результатом. Вже закінчується, йому на зміну придбала наступне⬇️
  2. La'dor Polish Oil Wet Hair Apricot (мини) - парфумована олія для волосся з екстрактом абрикосу. Мʼякий, ледве помітний запах. Густа, треба декілька крапель. Не склеює, не жирніть. Добре працює, сподобалось.
  3. Маска Hydro LPP treatment - це новинка від цього бренду. Взагалі хочу відмітити, що все що у Ладор з LPP, то про ущільнення волосся, ефект утяжеління(в гарному сенсі). Я тестувала також внші продукти цього бренду з LPP, мені здається вони більш підійдуть для тонкого, ламкого волосся, де не вистачає густини. У мене як раз навпаки, і такі продукти занадто обтяжують моє волосся. Тому цей LPP не для мене, нажаль.
  4. La'dor Sleeping Clinic Ampoule - ну дууууже сподобалась! Зовсім трохи розподіляю по всій довжині волосся на ніч. Дуже приємний аромат, не липке, не залишає жирності. Моментально, повністю вбирається. Зранку мию голову, кінчики значно менш сухі та більш мʼякі!Рекомендую🫶🏻
  5. La'dor Keratin Power Glue (мини) - також дуже сподобалось, візьму собі 15 мл. Наношу на трохи підсушені кінчики потім висушую феном як зазвичай. Кінчики як шовк. Мʼякесенькі. Я в захваті.
  6. La’dor ACV Vinegar Treatment (мини) - маска я яблучним оцтом, має додавати блиску та зволоження волоссю. Мені здається вона більш працює як бальзам. Можу відмітити, що після шампуню нанесла цю маску, а потім свій улюблений кондиціонер від Joico, і результат дуже сподобався.
Обзор засобів від La’dor
Обзор засобів від La’dor
Обзор засобів від La’dor
Обзор засобів від La’dor