Наталія

Мій рятівник-зволожувач Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask

Мій  рятівник-зволожувач Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask

Ця рожева маска - мій зимовий рятівник в прямому сенсі слова. Пізьної осені та взимку, коли вмикається опалення та в догляд входять кислоти, ця маска мене дуже круто виручала. Виробник рекомендує залишати її на 10 хвилин, а потім надлишки видаляти, не змиваючи. Але я так не робила жодного разу. Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask для мене повноцінна нічна маска. Надлишки не видаляла. В принципі, їх ї не було.

В складі нічого зайвого чи некорисного. І треба мати на увазі, маска має термін придатності 9 місяців після відкриття. Хоча я використала за менший період часу. І окрема любов - пакування. Кришечка дерев'яна, шрифт надрукований якісно, літери з часом не лізуть і не роблять неохайного вигляду

Мій  рятівник-зволожувач Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask
Мій  рятівник-зволожувач Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask

А тепер про дію. Маска чудово зволожує, заспокоює, живить. Зранку подобається своє відображення дзеркалі. І є легкий ніби glow еффект. Сухі мімічні зморшки зволожені і ніби якісь наповнені. Виробник каже, що можна використовувати як експресс засіб для контуру очей та повік. Я так не робила. Не ризикнула, хоча думаю, що нічого поганого б не сталося. Хотілося б відмітити окремо, що маска ні крапельки не жирна. Вона саме про зволоження. Ніяких жирних плівок. Думаю орієнтовно в жовтні-листопаді її точно повторю!