Наталія С

Пусті баночки - викидушки

Пусті баночки - викидушки

Почну з викидушек:

Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment пре шампунь - це грубо кажучи маска ДО миття. Придбала пре-шампунь ще до всіх конкурсів на Мейкапі, до новинок пре-шампунів у інших марок. В мене тонке волосся, я використала всю упаковку.

Плюси - покращення волосся є, навіть більше чим я очікувала))) Волосся більш гладке. Користувалась не часто - раз у два тижні, тому, що після першого місяця користування не було необхідності, спасав від мокрих колтунів на волоссі та заплутаності.
Володаркам тонкого волосся не рекомендую тримати 15 хвилин як в інструкції, мені від 5 хвилин ефект навіть більше сподобався))) Чи куплю я знову? - На сейлах так, а взагалі цікаво порівняти з бюджетнішими марками.
Детальніший відгук був:

https://club.makeup.com.ua/post/32103/

В продовження summerwithmakeupclub https://club.makeup.com.ua/post/40047/

Антицелюлітний крем - це мій перший досвід користування кремом, по інструкції - його через 10 хвилин треба змити (зауважу, не всі засоби треб змивати). Перший тиждень я його через день використовувала, але шкіра сказала досить)) Потім вже через два дні. По відчуттю, спочатку слабке печіння яке переростає в дуже сильне, тому я не використовувала будильник - бігла змивати як тільки не могла більше терпіти - за десь 10-15 хв, в цей час робила собі самомасаж моїх намазаних зон. Відчуття наче я на морі згоріла на сонці та дуже пече шкіра, навіть здавалось що починає морозити, як після сонця. Змивала і ставало краще, печіння поступово проходило. Мені сподобалось що крем треба змивати, хоча б усю ніч не треба мучитись)) Чи куплю я ще раз)) А чого ні, головне використовувати регулярно. Я за місяць використала весь тюбик.

Магнієвий скраб. Магній корисно використовувати на шкіру, і це було перевагою при виборі. Запах кави. Густий. Не лишає жирності на шкірі) Кавові скраби я люблю і навіть саморобні з кавомашини, шкіра як у немовля. Якщо у вас є подряпини, може трохи пекти. Чи куплю я ще раз? так, чекаю знижки. Використала теж за місяць))