Alyona Fedyk

Який лак для волосся найкращий: мій топ-3

Який лак для волосся найкращий: мій топ-3

Якщо твоє волосся таке ж тонке, як моє… Якщо ти теж не можеш зібрати навіть хвіст, адже пасма розпадаються… Якщо прикореневий об’єм, який ти створила брашингом, зникає вже через 20 хв… Тоді вітаю (чи ні), ти серед тих, кому варто познайомитись з якісними лаками для фіксації волосся:)

Для мене лак – це потрібна штука, але використовую я його в помірній кількості, і не варто думати, що результатом є дубове волосся:) Звісно, за роки роботи над собою і своїм стилем, я змогла знайти засоби, які повністю руйнують міфи та стереотипні думки щодо лаків.

Який лак для волосся найкращий особисто для мене? Той, який:

• не склеює волосся;
  • не робить його “дубовим”;
  • не блищить на пасмах;
  • гарно фіксує без обтяження;
  • легко видаляється за допомогою щітки.

Так, я знайшла такі засоби і можу сміливо їх рекомендувати тим, кому дійсно потрібен лак для волосся. Серед десятків усіх мною протестованих, є всього 3 тих, які дійсно відповідають всім критеріям. Ну що ж, не буду тягнути та розповім нарешті який лак для волосся найкращий.

Найкращий лак для волосся: мій топ-3

Сильна фіксація. Цей лак я завжди купую у тревел-форматі, бо якщо їду кудись у відрядження чи погостювати до родичів, завжди дбаю про наявність засобу у сумці. Osis+ гарно фіксує волосся та досить природно виглядає. Так, можливо він і не створить ефект повної відсутності лаку, але про стійкість зачіски можете не хвилюватись. Для мене це найкращий лак для волосся з дуже лайтовим ароматом саме для зібраних зачісок: хвіст, пучок тощо. А ще можна зафіксувати локони.

Середня фіксація. Лак для волосся подвійної дії – фіксує та доглядає. Формула не містить глютену та парабенів, а склад збагачений 17 рослинними екстрактами. Мені дійсно здається, що цей засіб може робити пасма ще красивішими та блискучішими, навіть після видалення розчіскою. Чудово справляється з “утриманням” об’єму пасом і додає волоссю трішки блиску. А ще чудово фіксує підручені пасма, бо з цим в мене завжди проблеми: розпадаються вже через 10 хвилин. З цим лаком все значно краще. Ідеальний варіант саме для завитків та кучерів. До речі, зручний механізм у тревел-версії: замість кришки там спеціальний фіксатор, який відкриває отвір дозатора прокручуванням.

Найкращий лак для волосся, який зі мною вже понад 10 років. З ним мене познайомила моя мама, яка вже 100500 років живе в Італії, і тривалий час вона була моїм постачальником:) Коли він з’явився у нас – я продовжила купувати його та досі вважаю його лідером серед усіх. Рекомендую обирати саме цей флакон, не рожевий і не зелений. Ecofix має оптимальний рівень фіксації, абсолютне не залишає характерного блиску і найкраще справляється з прикореневим об’ємом і рестайлінгом. Навіть при видаленні засобу щіткою, волосся все-одно буде зберігати об’єм. Перевірено мною мільйон разів. Якщо укладку не зафіксувати цим засобом, ніякого об’єму не буде вже через 10 хв, якщо зафіксувати – гарний вигляд забезпечено на цілий день. При потребі розчесати пасма, просто нахиляю голову, прочісую і повторно утворюю прикореневий об’єм вже без лаку. Щодо формули, то тут теж є корисні компоненти – пантенол та екстракт кропиви.

Однак, все ж мало знати, який лак для волосся найкращий. При неправильному використанні навіть супердорогий продукт склеїть пасма і зробить на голові кубло. Наша задача в іншому, тому обов’язково дотримуйтесь рекомендацій при нанесенні:

• перед використанням обов’язково струсити флакон;
  • розпиляти лак на відстані не ближче 20 см від волосся;
  • ніколи не використовувати гарячі стайлери після нанесення лаку, бо це пошкодить структуру волосся;
  • не забувати про зволожувальний і живильний догляд після змивання лаку.

Можливо, у вас вже є свій найкращий лак для волосся, але я щиро рекомендую ці три засоби тим, хто ще в пошуках, або ніколи раніше не використовував лак. Насправді це не такий вже й “старомодний” продукт, адже ситуації бувають різні. Моє волосся просто неможливо зібрати в хвіст без легкої фіксації, впевнена, таких, як я – дуже багато.