Mila__Mi

Органічна міцелярка, що працює?

Органічна міцелярка, що працює?

Зазвичай я купувала міцелярки з мас-маркету (всім відомих брендів) і мене вони в цілому влаштовували. Але, познайомившись з брендом натуральної грецької косметики - Bioselect і побачивши у них міцелярну водичку, я не змогла пройти повз.

Насправді, дуже цікаво було порівняти органічну міцелярку зі звичайною і ось що вийшло ⬇️

Пляшечка виконана зі щільного, напівтемного пластику, що дозволяє довше зберігати натуральні складові засобу.

Дизайн у пляшечки дуже приємний, лаконічний. На наліпці зверху можна знайти трохи детальної інформації про засіб: склад, опис, спосіб застосування та інше.

СКЛАД:
Пропілен гліколь та пропандіол - зволожувачі.
Гліцерил Каприлат - основна поверхнево-активна речовина; очищує та надає гладкості.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Бензоат натрію - антисептик.
Калія сорбат - надає антимікробну дію, уповільнює розвиток мікроорганізмів.
Пантенол - зволожує, заспокоює та розгладжує.
Екстракт квітів ромашки - надає протизапальну та загоювальну дію.
Екстракт листя оливи - діє як антиоксидант, поглинає вільні радикали; зволожує шкіру.
Лимонна кислота - очищую та освітлює шкіру.

Кришка формату диск-топ, щільно сидить біля основи, відкривається і закривається (надійно) з характерним клацанням. Я трусила її як тільки могла і перевертала, аби перевірити, чи можна її брати в дорогу. Тест вона пройшла, ніде не проливається, тож можна спокійно брати її з собою у косметичку 👌🏻 До того ж формат 100 це дозволяє.

Аромат мені дуже сподобався, він нагадує мені фруктові цукерочки з легкою квітковою ноткою. Він свіжий, але водночас трохи солодкуватий.

Я хочу міст для тіла з таким ароматом 😁

Колір прозорий. Консистенція рідкої водички.

На сухий ватний диск наношу необхідну кількість міцелярної водички (так, аби він добре просочився вологою). І протираю обличчя, починаючи з лоба і до низу, змінюючи ватні диски по мірі їх забруднення (у мене виходить десь 3 ватних диска при легкому макіяжі та 4-5 ватних диска при більш щільному покритті тону і кремових текстур).

Тестувала міцелярку як для зняття легкого макіяжу: тон наносила спонжем, оформлювала брови олівцем з пудровим напиленням/або просто фіксувала їх гелем, наносила сухі рум'яна і перекривала точкові запалення консилером, вії малювала тушшю, за бажанням наносила на повіка сухі тіні.

Так і для зняття більш стійкого мейку: тон щільним шаром наносила пензликом, оформлювала брови помадою-олівцем (кремова текстура), наносила кремові рум'яна та хайлайтер, фарбувала вії тушшю, наносила кремові тіні на повіка, перекривала точкові запалення консилером.

Щодо ефективності при різних текстурах ⬇️
Дана міцелярка чудово змиває тон, як з легким (тон нанесений спонжем), так і з більш щільним покриттям (тон нанесений пензликом). Говорю саме за легкі тональні та ВВ-крема, бо якимись дуже щільними тональними я взагалі не користуюся (а щільність покриття вирішую за допомогою предметів для нанесення тону).

Вона гарно справляється з консилером (різного типу покриття, від більш легкого до більш щільного).

Прекрасно справляється з сухими текстурами (тіні, рум'яна, хайлайтер, скульптор і т.п.).

Гарно справляється з повсякденною тушшю.

Доволі добре показала себе при очищенні шкіри від кремових текстур (рум'яна, хайлайтер) та доволі непогано змила стійкий олівець для очей (тут треба трохи потерти, але результат є).

▫️натуральний склад

▫️прийнятна ціна

▫️дуже приємний аромат

▫️взагалі не пече очі, під час зняття туші

▫️НЕ сушить, а навпаки зволожує та пом'якшує шкіру і до того ж робить її дуже гладенькою на дотик

Тобто, як для засобу з повністю натуральним складом, я вважаю, що дана міцелярна вода просто прекрасно працює.

Якщо ви шукаєте натуральну і гарну за дією міцелярну водичку для зняття повсякденного макіяжу, то раджу звернути увагу саме на цю міцелярку 🌿