Натуральний дезодорант

Натуральний дезодорант

Натуральний дезодорант або, як раніше я знала його під назвою Алуніт (іншого виробника) я використовую з періодичністю вже років 5. 😎

Користувалась - кидала - поверталась, і так по колу.

Перший мій досвід був ще у далекому 2017, влітку. Коли я ходила вся мокра і не знала, що з тим робити....🤪Будь-які дезодоранти і похідні мені не допомагали, а робили ще гірше.... тоді мені "попав" на очі твердий дезодорант Алуніт. Думаю: "Кусок каменю, навряд чи щось вийде." Але купила.

Моєму здивуванню не було меж, адже він не просто усував запах неприємний, але блокував потовиділення. Що для мене було просто знахідкою, адже я "заливалась" потом і відповідно жити так було зовсім не комфортно.

Чому ж я все таки перестала ним користуватись?

1. Алуніт, саме така назва, викликав згодом свербіж, тому я вирішила, що у мене його непереносимість.

2. Він почав кришитись, а відповідно крихкий-ламкий та подразнював шкіру.

І ось недавно у мене закінчився свій дезодорант Rexona (не найкращий, але підходив) і я вирішила таки повернутись до твердого, мінерального.

На просторах інтернету знайшла ось такий. Спробувала, і вуаля, він не викликав ні подразнення, ні печіння, ні дискомфорту. 🩷 А ефект все ще той самий - не має такого рясного потовиділення та запаху.

Приємним бонусом є те, що він зі "смаком" мангустину, хоча повністю без запаху. 💜

Наношу його на мокре тіло, або мочу його водою на проходжусь кілька разів по ділянці. Він не потребує "висихання", не залишається на одязі. ❤️

Єдиний мінус - розбивається, коли падає. 🤪(але чи то мої криві руки, чи то невезіння, не знаю). 😅

А так, справжня знахідка.

Натуральний дезодорант

Ось так виглядає на руці. Невеликий, але дуже економний. Зручний у використанні.