Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дуже вдячна MUC за можливість протестувати такі цікаві засоби. Цей боксик вже у мене близько тижня, тому я вже готова поділитися враженнями про кожен продукт ❤️ >>>

Пакування шовку — просто естетичний кайф 😍 Скляна ємність, з милим чорним бантиком.

Кришка прилягає щільно, але з відкриттям баночки проблем немає. Об'єм засобу складає 80 гр. Виглядає як рожевий порошок та має надзвичайно приємний аромат троянди з жасміном, аналогічний іншим засобам лінійки Wine Rose.

Застосування та враження

Вказано, що треба невелику кількість засобу розчинити у ванній з теплою водою.

Я так і зробила, вбухала більше пів баночки 🤭 Можна було трохи менше, але воно того вартувало: вода стала такого активного молочно-рожевого кольору, а аромат просочився далеко за межі ванної кімнати. Не дивлячись на невеличкий "перебор", засіб ні краплі не пофарбував мою шкіру і взагалі, шкіра себе почувала дуже комфортно. Після прийняття ванни не було ні стягнутості, ні плівки на шкірі. Прекрасна альтернатива бомбочкам для ванни зі знайомим та улюбленим ароматом.

Мені дуже сподобався цей шовк — це справжня насолода для тіла та душі. Планую неодмінно спробувати шовк і з ароматом Gold Champ. Словом, рекомендую👌

Пакування виробника радує, як завжди. Стриманий та стильний стік з таким самим трояндово-жасминовим ароматом Rose Wine. Кришечка засобу відкручувальна, а об'єм складає 50 мл. Механізм висову засобу працює плавно та справно. Також варто зазначити, що цей дезодорант підходить для всіх типів шкіри.

Застосування та враження

Дезодорант легко наноситься, буквально розтає на пахвах під час нанесення, але при тому швидко вбирається, не залишаючи жодних слідів.

Нажаль, краш тест у спеку він не пройшов. Особисто мені, у плані захисту від поту, його виявилось замало. Я звикла до більш активних засобів тривалої дії. Але у якості доповнення чи на ніч, цей парфумований дезодорант буде як раз. Або раджу спробувати його у більш холодну пору року👌

Переходимо до засобів O’BAYS. Дана пудра представлена у чорному футлярі. Запаковано все дуже якісно, присутній також чорний резиновий спонжик (для нього є окреме місце в цьому футлярі) і навіть наліпка на дзеркальці (котре доречі теж є). Дуже приємно тримати та використовувати її, адже тут виробник продумав все до деталей.

Сама пудра має гелеву текстуру, жирненьку та прозору, хоча дивлячись на цей синьо-білий мармур так і не скажеш. Яскраво вираженого аромату я не відчуваю.

Застосування та враження

Щодо застосування на коробочці написано "Нанести на обличчя за допомогою спонжа". Мені було незрозуміло на якому етапі її наносити з такою текстурою. Тому я пішла шукати і знайшла відповідь бренда на сторінці мейкапу "Залежно від бажаного результату, засіб можна наносити як перед використанням тонального засобу, так і поверх покриття".

Пробувала і так, і так. Але чесно, поверх покриття взагалі не зрозуміла. Дивіться фото ⬇️

Пудра ніби прихлопнула тон і він взявся якимось плямами. Це точно не мій варіант. А от у якості бази, ефект непоганий, тон лягає рівно, є обіцяний ефект блюру та розгладження, але все ж таки таку жирну текстуру використовувати на щодень я не готова, можливо треба більше часу з ним подружитися 😉

Скульптор у формі стіку, виглядає дуже мінімалістичним та компактним. Порадувала захисна кришечка після відкриття основної.

За текстурою скульптор кремовий та жирненький, як звичайна помада.

Колір — 01 Warm Brown — дуже світлий, бежевий відтінок.

Застосування та враження

Я мріяла спробувати щось схоже у формі стіку і очікування у плані нанесення мене повністю порадували. Декілька штрихів, вбити спонжиком і готово.

Чудовий продукт, якби не колір. Додаю свотчі на руці, цей прям для дуже світлошкірих дівчаток:

На мені його ледве-ледве видно. Я б радила цей засіб до придбання, але дивіться свотчі, майте на увазі: засіб у стіку виглядає значно темнішим ніж при нанесенні.

Пакування та механізм добуття/нанесення засобу аналогічне скульптору. Як виявилось, дані рум'яна — це і є той самий мультитаскер. Їх можна використовувати на щоках, повіках або губах. Розтушовується засіб чудово, як кінчиками пальців, так і спонжем чи пензлем.

У мене відтінок 02 Mauve Pink, більш холодніше та темніший за альтернативний 01.

Особисто мені підійшов ідеально, буду користуватися і надалі із задоволенням ❤️

Сяйво у стіку🥰 Здається, його вистачить на пів життя. У мене колір — 01 Silver Moon — легенький сріблясто-перламутровий блиск.

Гарно переливається на сонечку. У нанесенні та розтушовці також комфортний, розхід ще мінімальніший ніж у попередніх двух "товаришей". Також може використовуватися у якості тіней для ефекту "вологого макіяжу".

Враження від цієї крихітки теж дуже позитивні, беріть, не пожалкуєте 👌

Розсипна пудра представлена у компактній круглій пластиковій шайбі. Під кришкою є пуховка та захисна плівка на отворах. Попередній досвід з розсипними пудрами підказав мені не відривати цю захисну плівку повністю. І не дарма, отвори доволі широкі і продукту висипається забагато.

Текстура пудри дуже ніжна, розсипчата, мілкопомолена. Білого кольору. Аромат пудрово-косметичний, ледве помітний.

Застосування та враження

Пудра гарно наноситься як пензлем, так і рідною пуховкою. У використанні комфортна, не дивлячись на такий колір у результаті не білить шкіру обличчя, лягає такою прозорою вуалю.

Не сушить та не викликає шелушінь. Відмінно лягає на тональний засіб та гарно фіксує макіяж. Після нанесення шкіра неймовірно бархатиста, без зайвого блиску і на дотик дуже приємна.

Стійкість теж доволі гарна, тримається добре весь день👌 Щира рекомендація.

На цьому все, дякую за увагу ❤️