Зміцнювальний шампунь проти випадання волосся Dr.FORHAIR Folligen Original Shampoo
Для спасіння випадаючих! Dr.ForHair Folligen Shampoo - професійний шампунь, який реально зменшує випадіння волосся, стимулює його ріст, якісно очищає волосся, не пересушуючи довжину, а ще має унікальний запатентований склад!
Проблема випадіння волосся, гадаю, знайома багатьом дівчатам. А в моєму випадку це не просто проблема, а катастрофа світового масштабу! Тому, професійні трихологічні шампуні, спрямовані на боротьбу з випадінням волосся – вже давно та міцно засіли на поличці у моїй ванній. А в сьогоднішньому своєму дописі хочеться поділитися своїми враженнями про професійний корейський зміцнюючий шампунь проти випідання волосся Dr.FORHAIR Folligen Shampoo.
Оформлення/дизайн
Оформлення дуже красиве та стильне! Спочатку шампунь був упакований у якісну картонну коробочку,на всіх стінках якої можна ознайомитися з інформацією про засіб від виробника.
Сам шампунь розфасований у дуже гарний пластиковий флакон, виконаний у біло-червоних тонах.
Флакон оснащений дуже незвичним дозатором, на якому вигравірувано назву бренду. Щоб привести дозатор у робочий стан, необхідно прокрутити його навколо осі.
Характеристика властивостей
І його характеристику хотілося б розпочати з кількох слів про склад засобу. А він у цього шампуню, без перебільшення, просто чудовий! По-перше, до складу шампуню не входять силікони, парабени та сульфати, а, по-друге, склад збагачений дуже великою кількістю натуральних екстрактів та компонентів, а також запатентована комбінація трьох інгредієнтів Folligen Complex у ліпосомальній формі, завдяки чому формула шампуню виявляє терапевтичну дію при лупі та себорейному дерматиті.
Консистенція в шампуню кремоподібна, злегка в'язкувата, середньої густини.
Колір – молочно-білий.
Запах шампуню дуже незвичайний - косметично-квітковий, але дуже явно відчувається якась гіркуватість і навіть терпкість ... На волоссі запах шампуню довго не затримується, відчувається, за великим рахунком, тільки поки вони ще мокре.
Застосування, результат та мої враження від використання Зміцнюючого шампуню проти випадання волосся Dr.FORHAIR Folligen Shampoo
Я використовую цей шампунь цілком стандартно. Перед миттям добре розчісую волосся, невелику кількість шампуню спінюю в долонях і масажними рухами наношу на вологе волосся, вірніше шкіру голови, а для очищення довжини волосся достатньо піни, що стікає. Потім ретельно змиваю все проточною водою та наношу бальзам/маску. Використовую шампунь 2-3 рази на тиждень.
Незважаючи на кремову текстуру, піниться шампунь просто відмінно, тому розхід виходить цілком економічним.
Змивається шампунь легко, відчуття непромитого волосся не залишає.
Очищує волосся шампунь дуже добре! З першого промивання повністю розчиняє та видаляє шкірний жир, стайлінгові засоби та інші забруднення. Двічі я волосся практично ніколи не намилюю – у цьому просто немає необхідності! При цьому шампунь очищає волосся дуже м'яко, зовсім не пересушуючи довжину і не обтяжуючи волосся.
Після використання шампуню волосся робиться дуже м'яким і гладким, також шампунь надає непоганий об'єм і природний блиск. Волосся не плутається і не ламається по довжині, не пушиться.
Ну і щодо випадіння волосся. Звичайно, самостійно шампунь вирішити цю проблему не здатний, оскільки вона зазвичай криється в гормональних, ендокринних або гастроентерологічних порушеннях. Але на те дерматологічні шампуні і існують, щоб запобігти ще більшому випадінню волосся і м'яко стимулювати ріст нового волосся, пробуджуючи сплячі цибулини. Шампунь Dr.FORHAIR Folligen Shampoo випадіння волосся мені, звичайно, не зупинив, але з'явилася непогана тенденція до зменшення випадіння, і що важливо, за час користування шампунем у мене по всій голові з'явилося багато маленьких волосків, а значить, шампунь працює однозначно.
На графік миття волосся шампунь не впливає, мию ним волосся за своєю стандартною схемою раз на 2-3 дні.
Лупи, подразнення або будь-яких інших подібних неприємностей шампунь у мене не викликав.
Ну і наостанок...
Зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся Dr.FORHAIR Folligen Shampoo мені підійшов просто чудово! Він якісно очищує шкіру голови та волосся від будь-яких забруднень, зменшує випадіння волосся та м'яко стимулює ріст нового волосся. Не викликає свербіння, лупи, або алергічних реакцій; не впливає на звичний графік миття волосся. До того ж, має дуже хороший склад! Мені шампунь дуже сподобався, тому до покупки рекомендую його сміливо!
Коментарі (0)