krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Новий місяць - нове тестування, на цей раз до мене приїхав неймовірний боксик з засобами O’BAYS та MARÊVE.

Дякую Makeup за можливість тестувати.

Пакування одразу привертає погляд, чорний флакон, стильний та якісно виконаний. Додатково був запакований в картону коробку. Сам дезодорант в стиковому форматі. Сама стик зручного розміру. Легко ковзає, розподіляє засіб у достатній кількості.

Аромат приємний, композиція складається з комбінації сірої амбри, ванілі, жасмину та зеленого мандарину дуже приємний, свіжий та ніжний при цьому. Віддушка не інтенсивна, запах парфуму не перебиває.

Враження залишив тільки позитивні, захищає і від поту, і від запаха, на цілий день цілком вистачає. Не викликав подразнення шкіри, неприємних відчуттів, печіння, шкіру не сушить. На одязі білих розводів не залишає. Сохне досить швидко, з піднятими руками ходити не доводиться.

Засіб, що підкорив мене своїм пакуванням дуже красива скляна баночка з милим бантиком, я відразу почала думати як буду використовувати її, після того як закінчу шовк (дівчата, скажіть, що я не одна така😂).

Аромат: дуже ніжний та вишуканий. Це цитрусово-квітковому композиція з акордами жасмину і зеленого мандарина.

Текстура однорідна. Крупинки шовку не великі, без грудочок. Відтінок у крупинок ніжно рожевий.

Шовк трохи в'язкуватий за відчуттям від присутності доглядових інгредієнтів.

Під час прийому ванни тіло розслабляється, йде скутість, нервозність і настає повний релакс.

Шкіра після використання не суха і не роздратована, а навпаки м'яка та приємна на дотик.

Пакування пудри мені дуже подобається, лаконічне та стильне. Спочатку пудра приходить у чорній коробці, дуже приємній на дотик. Сама пудра є чорним пластиковим футляром з матовою кришкою. Присутня захисна мембрана від першого розтину та спонжик для нанесення, доречі дуже якісно виконаний.

Консистенція у пудри дрібнодисперсна. Частинки малесенькі, не грубі. За відчуттями нагадує борошно, дуже ніжне.

На пензлі продукт білого відтінку, як і в упаковці, але на обличчі немає жодного відтінку. Тому продукт підійде як супер-смаглявим дівчатам, так і білосніжкам.

Ця пудра добре матує, справляється навіть із блиском від санскрину. Лягає легкою вуаллю, згладжує недосконалості, закріплює макіяж і дає матовий фініш, але при цьому природний.

Не підкреслює зморшки та лущення. Не сушить шкіру, тому її можна сміливо наносити під очі закріплення консилера. На обличчі пудра не відчувається, дуже невагома, зовсім не провалюється в пори та не сушить шкіру.

Пакування пудри як і у всіх продуктів бренду йде у матовій чорній коробочці.

Сама пудра з відкидною кришкою, має захисну плівку, як тільки її відхиляєш - на пудрі залишатимуться всі відбитки, тому цей момент в пакуванні є дуже продуманим. Також є люстерко, яким зручно користуватись.

Також в комплекті йде спонжик, на дотик він ніби трохи гумовий.

Текстура у засобу дуже незвична, вона силіконова, тому має забезпечувати згладжуючий ефект та зменшує видимість пор.

Я не зрозуміла як можна використовувати цю пудру поверх покриття, вона буквально «зʼїдає» тональний. Тому вирішила спробувати її у якості праймера, так ефект виходить класний. Засіб добре вирівнює рельєф шкіри, завдяки чому декоративна косметика не провалюється в пори, рівномірно лягає, не дає ефекту маски.

Пакування виконано досить якісно - маленький циліндр чорного кольору. Поміститься в будь-яку косметичку.

У мене відтінок 01. І з цим продуктом в мене теж виникли деякі непорозуміння, оскільки в якості скульптору він для мене дуже світлий, а в якості консилеру темний. Але як консилер він підійшов моїй мамі, тому враження пишу з її слів.

По текстурі консилер досить щільний, проте, розподіляється добре. Текстура добре тримається у стику, стик не пливе, тримає форму. Здається прямо дуже твердим, але при нанесенні на шкіру він стає дуже м'яким і легким.

Можна наности відразу стиком і розподіляти пальцем. Взагалі, можна використати і пензлик чи спонжик, але найзручніше це робити дійсно просто пальцями.

Покриття виходить рівним та однорідним. Воно добре поєднується зі шкірою, не лежить незрозумілою плямою. Також цей стик зовсім не конфліктує з тональним кремом. Гарно перекриває синці під очима, не провалюється в зморшки, нікуди не «тікає» з обличчя протягом дня.

За своїми текстурою та консистенцією даний продукт і справді є дуже кремовим - досить густий, липкий, тане при контакті зі шкірою, з характерним вологим фінішем.

Від зіткнення зі шкірою стає м'яким. Через таку структуру з першого разу лягає товстим неоднорідним шаром, але тушується відмінно.

Хайлайтер складається з безлічі світловідбиваючих частинок. Серед них є дрібний пилок і більші частинки.

Відтінок 01, блищить він ну дуже яскраво, якщо набрати трохи більше, то можна легко перестаратися з нанесенням і ризикуєте сяяти як зірка на небосхилі і засліплювати перехожих. Я такий хайлайтер можу наносити тільки у вечірній час або на вихід кудись. Вдень все ж таки треба щось спокійніше.

Продукт, який сподобався мені найбільше з цього трио-стиків.

Відтінок 02-Mauve Pink. Світлий нейтральний попелясто-рожевий відтінок, припилений.

Стік м'який, але при нанесенні не ламається і, тим більше, не тече. Щільна, кремова, застигла текстура.

Рум'яна не супер-пігментовані, але колір можна нашарувати. І це чудово, адже набагато зручніше нашарувати потрібний тон, ніж намагатися розподілити по щоках занадто яскравий відтінок.

Рум'яна абсолютно не підкреслюють нерівності шкіри, не лягають плямами, ідеально тушуються.

Стійкість чудова, на тональній основі тримаються весь день.

...............

............