AsyaFox

GlamBee Luxuriate та Celebrate

GlamBee Luxuriate та Celebrate

Всім привіт, це Ася! Маю дві палетки від Glambee (китайський бренд що представлений у відомомій мережі косметичних магазинів) , що в свій час встигли наробити шуму в соц мережах. Відгуки були різні, і гарні не дуже, але я пропоную вам зробити власні висновки з того що я вам покажу)

Почнемо з палетки GlamBee Love to Love Celebrate

Палетка містить 14 кольорів, з яких 6 з блискітками. Багато яскравих холодних кольорів, що чудово для креативних мейк-апів. Дизайн палетки мені не подобається, хоча назви відтінків досить милі! На дотик тіні ніжні, шовкові. Легко набираються як пальчиком, так і кісточкою. Гарно тушуються. Раджу спочатку фарбувати очі, а потім наносити тон, адже при нанесенні кісточкою тіні можуть опадати пилинками на шкіру під очима, прибрати їх досить важко не розмазавши, але це не значний мінус, навіть люкс-сегмент палетки можуть пилити. Тіні чудово тримаються протягом дня, стійкі) Запрошую вас подивитися свотчі які я прикріпила нижче. Як на мене, кольори дуже гарні та високопігментовані.

GlamBee Luxuriate та Celebrate
GlamBee Luxuriate та Celebrate
GlamBee Luxuriate та Celebrate

Друга палетка це GlamBee Love to Love Luxuriat,

вона повністю відповідає опису першої палетки, така ж шовкова, така ж стійка, пилить, дизайн не дуже. Приємно що і в одній і в другій є великі зручні дзеркала. Ця палетка до речі, пластикова, а минула картонна. Для мене це мінус, бо у мене швидко ламаються шарніри (кріплення кришки), і потім не зручно користуватися. Всередині ця палетка гарніша, пластик напівпрозорий, як у палетки від Huda Beauty. Якщо ви знайомі з цим брендом, то мабуть вже помітили, що ця GlamBee це ніби китайський клон, взяти навіть до уваги змішані (ніби мармурові) кольори, гелевий прозорий відтінок з гранулами тіней всередині. Тут багато базових відтінків, і шиммерних. Є як холодні так і теплі, є де розгулятись. Також запрошую подивитися свотчі, особливо гарно вони виглядають зі спалахом.

Загалом, мій вердикт такий: палетки для своєї вартості чудові (кожна до 300грн якщо не чекати знижок), пігменти яскраві, гарні, але з пісні слів не викинеш, це копії відомих брендів, особисто мені це не заважає ) Всім дякую за увагу! Па-па.