Mermade Magic Unicorn та Mermade Coco Jambo
Сяйний бальзам для губ
Та да! Мені одного мало!!! Ааа, як вони пахнуть, а які смачні!
Продукція українського бренда Mermade це щось фантастичне та на якійсь казковій мові) Бюджетний бюджет який просто мав би коштувати в рази дорожче, бо якість топ.
Блиски неодмінно сподобаються всім шанувальникам десертів (бо вони смачнюльки) та оригінальних дизайнів продукції.
Сам же бренд створювався для виробництва якісної доглядової косметики для подорожей і догляду за собою не вдома, тому особлива увага приділена захисним і доглядовим властивостям продукції.
Сяйний бальзам для губ подарує вам масу задоволення від використання.
Особливості Magic Unicorn від бренда Mermade:
- відзначається чудовим ароматом солодощів;
- містить легкий шимер, який привабливо сяє як в штучному освітленні, так і на сонці;
- до складу входять масло ши, вітаміни А та Е, які забезпечують догляд за шкірою на клітинному рівні;
- гарне сяйво візуально збільшує об'єм губ і надає їм особливу чуттєвість;
- випускається в компактному тревел-форматі, який займе мінімум місця в сумочці або кишені.
А ще, відчуття на губах - неперевершені!
Чому? Бо відчуття зволоження, відчуття догляду, відсутність липкості, нанесення тонким шаром та за потребую можна нашаровувати. І зручний дозатор.
Але навіть при тонкому нанесенні - догляд поруч. А ще - благородний блиск. Саме комфортний на щодень!
В загальному я просто в захваті і хочу зʼїсти (ой , спробувати, ой, придбати для догляду 😂) всі аромати лінійки.
Коментарі (0)