Оленка

Неролієвий цитрус

Неролієвий цитрус

Lattafa Perfumes Pride Awaan входить в більше дорогу серію марки Pride. Флакони з цієї лінфйки вирізняються більш продуманим оформленням, це не типове пакування, а з родзинкамм у вигляді малюнку, або цікавої форми флакону, різьблення. Та і самі парфуми ьільш складні за пірамідою.

Lattafa Perfumes Pride Awaan, як я вже казала покорив мене своїм флаконом з важкенького скла, пофарбованого в матовий хакі. Цікава золотава фурнітура виглядає стильно. Важкенька масивна кришка. Дорого, богато, але не кітчево.

Початкова нота: Апельсин, Бергамот
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Мускус, Пачулі, Сандалове дерево

Після розпилення дуже добре відчувається апельсин, трохи припудрений, але досить свіжий. Аромат солодкуватий, сандал і мускус додає важкого звучання. Як на мій погляд - це абсолютний унісекс, без чіткого спрямування в жіночу або чоловічу сторону. Але на жінках він буде звучати органічно, на 30+, не молодих дівчатах. Це тільки мої враження, моє сприйняття! Нікого не хочу образити)

Аромат дуже стійкий, єдине, що на спеку не раджу - задушить, а в мороз цитруси не будуть дзвеніти, а він швидко піде в сандал і мускус. Найгарніше звучить в прохолодне міжсезоння, тому і пишу про нього саме зараз😊

Неролієвий цитрус
Неролієвий цитрус
Неролієвий цитрус