𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam
Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam
Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam

Корейські пінки - це мої найулюбленіші засоби для вмивання. Від Holika Holika у мене є дві (ця і з содою), обидві подобаються.

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam
Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam

Пінка має оригінальний дизайн у вигляді листка алое, та зараз такий копіюють багато інших брендів.

Флакон зроблений з не дуже м'якого пластику. Кришка має додатковий захист-наклейку від постороннього відкриття.

Хотілося б зауважити, що сік алое стоїть в складі на першій позиції.
Пінка призначена для всіх типів. У мене комбінований.

Очищувальна пінка представляє собою прозорий і досить густий гель. Видавлюючи засіб з флакону одразу помічаєш, що основу складає алое по характерній його консистенції.
Аромат у пінки дуже приємний і натуральний, дійсно як алое, свіжий і ніжний.

Пінку я використовую виключно для вмивання шкіри, щоб видалити залишки косметики, бруд, себум і т.д. Попередньо я завжди очищую обличчя міцелярною водою, знімаючи макіяж, тому ніколи не потребую цієї властивості від пінок.

Гель утворює шикарну м'яку пінку. Витрачається дуже економно, на вмивання вистачає невеликої порції з горошину. Навіть, якщо попередньо не взбивати гель за допомогою сіточки, а розтирати просто в руках, то все одно виходить багато об'ємної піни.

Засіб якісно очищує шкіру, видаляючи забруднення. Слизову очей не пече, не викликає подразнення. Я не можу сказати, що пінка надто м'яко і делікатно це робить, але і не агресивно. Заявленого зволоження від неї немає (хоча я і не очікувала). Для моєї комбінованої шкіри, схильної до жирності, вона підійшла чудово, але суху може трохи підсушувати і стягувати.

Мені подобається нею користуватися, вона ефективно справляється з очищенням, надає відчуття чистоти і свіжості. Обличчя після неї гладке, матове, пори звужені, мою шкіру не пересушує, щоб значно відчувалося стягнення, дискомфорту я не відчуваю, мене влаштовує. Висипань не викликала.
У мене від неї позитивні враження, можливо згодом придбаю повторно.