Ирина ❤️

Заспокійливий та зволожуючий гель з алое

Заспокійливий та зволожуючий гель з алое

Один із популярних засобів Holika Holika заспокійливий та зволожуючий гель.

Вперше він з'явився у мене в парі з гелем для душу в маленькому обсязі на 55мл, після чого я вже багато років купую великі флакони на 250мл

Багатофункціональний пом'якшувальний гель рекомендований для чутливої ​​та сухої шкіри. Його особливість полягає в тому, що він містить концентрований екстракт листя алое.

Витяжка листя алое пом'якшує та зволожує шкіру. Гель швидко абсорбується шкірою, не залишає неприємне відчуття липкості та зберігає необхідний рівень зволоження на довго. Засіб не містить агресивних компонентів.

Гелева консистенція з легким приємним трав'янистим ароматом. Використовую для зволоження шкіри, благотворно впливає на прищики, почервоніння, лущення, якщо є якісь роздратування. Переодично наношу під альгінатну маску для додаткового зволоження шкіри. Також використовую влітку, якщо згоріла на сонці, гель охолоджує і заспокоює шкіру.

Пори не забиває, негативних реакцій шкіри не викликає, після висихання не залишає липкості на шкірі. Підійде для будь-якого типу шкіри. Навіть володарі чутливої ​​шкіри можуть спокійно використовувати цей гель.

Єдиний мінус, не дуже зручна жорстка упаковка, коли залишається небагато гелю, його не зручно діставати.

Також мені подобається Заспокійливий гель для душу з алое Holika Holika Aloe 92% Shower Gel не сушить шкіру, має ненав'язливий свіжий приємний аромат, мінус той же це упаковка.

З цієї серії є ще Лосьон для лица и тела Aloe 97% Soothing Lotion Intensive Moisturizing, Очищающая пенка "Алоэ" Aloe Facial Cleansing Foam, Увлажняющая эмульсия для лица Aloe Soothing Essence 90% Emulsion Calming, Тонер для лица Aloe Soothing Essence 98% Toner Calming, Увлажняющий крем для лица с экстрактом алоэ вера Aloe Soothing Essence 80% Moist Cream, Солнцезащитный гель-эссенция с алоэ Aloe Soothing Essence Waterproof Sun Gel SPF50+ но ці засоби я поки не пробувала.