Vikulyk

Незвично та прикольно

Незвично та прикольно

Маска тут не проста, а альгінантна, раніше такі пробувала тільки для обличчя. Серед переживань було: чи не буде масочка видирати брови, але подумала: раз вона спеціально для цієї зони, то якісь сумніви швидко зникли.

Незвично та прикольно
Незвично та прикольно

В мене доволі рідкі брови, то ж я не проти за ними посилено доглядати. Інколи роблю ламінування і трішки воно їх підсушує, тому додатковий догляд не завадить. В складі присутні пептиди, колаген, екстракт волошки і інші корисності.

Масочка має дуже приємний аромат вишні, щось в стилі "Лост черрі".

Також тут присутні блискітки, які потім на бровах не залишаються.

Масочку заливаю теплою водичкою, вона швидко густіє.

Маска не стікає в очі, вона швидко фіксується в зоні брів.

Виглядає це діло доволі симпатично, особливо завдяки лавандовому відтінку і блискіткам, ще би я вміла красиво розбавляти альгінантні текстури😁

Відчуття під час використання:

Наношу хвилин на 15 і маска надає дуже приємний холодок, доречі деякий час після зняття, я ще відчуваю свіжість. Вона дуже гарно заспокоює і зволожує шкіру, при цьому втримує вологу . Масочка легко знімається і під час зняття- забирає з собою лусочки, які можуть формуватись на шкірі брів, в мене це постійно. Вона не стягує брови і не висмикує їх, навпаки дарує тільки відчуття комфорту.

Висновок. Альгінантні маски-чудовий спосіб релакснути, вона дарує тільки приємні відчуття. Тому, якщо ви любите різні цікаві штучки, можете потішити і свої брови також😊