Strange Love

Місяць на засобах Jole: Показую ДО та ПІСЛЯ

Місяць на засобах Jole: Показую ДО та ПІСЛЯ
Місяць на засобах Jole: Показую ДО та ПІСЛЯ

21 травня я отримала на тестування два засоби українського бренду Jole, а саме сироватку з ретинолом 1% ніацинамідом і центелою Jole Retinol 10 Serum та сироватку з пребіотиками для відновлення мікробіому Jole Prebiotics Serum. Вибір пав на них після консультації з засновницею бренду Jole. Саме ці засоби мали якнайкраще підійти моїй сухій проблемній шкірі.

Згодом за власні кошти я придбала гель для вмивання із саліциловою й мигдальною кислотами Jole Anti-Acne Cleanser.

Таким чином засоби від Jole почали становити основу мого догляду. Я навмисне не використовувала жодні інші активи та сироватки. Мені було цікаво глянути, який ефект я отримаю.

Спойлер: стан моєї шкіри відчутно покращився. Ба більше, два з трьох засобів отримають пожиттєву прописку у мене на столику.

Місяць на засобах Jole: Показую ДО та ПІСЛЯ
Місяць на засобах Jole: Показую ДО та ПІСЛЯ

Почати хочу з сироватки з пребіотиками для відновлення мікробіому Jole Prebiotics Serum. Вона має ідеальний склад, тому у мене не було навіть сумнівів, що вона робоча. Засіб має ледь відчутний запах, консистенція не надто рідка, водяниста.

Засіб не забиває пори, не робить шкіру візуально жирною. Наношу його зранку під сонцезахист та ввечері (в ті дні, коли не використовую сироватку з ретинолом).

Добре зволожує і заспокоює, може працювати як самостійний догляд, а не лише як підложка. З ним прищики загоюються швидше, почервоніння здебільшого минають за ніч. Шкіра гладенька. Сухість зникла повністю, навіть на чутливих ділянках (навколо рота, крила носа). Також мені здається, що висипань за цей місяць стало трішки менше не в останню чергу завдяки відновленню мого захисного бар'єру шкіри (проте про основного вбивцю прищів в цьому тріо розповім далі).

Хороший догляд-відновлення, який підійде чи не усім типам шкіри, особливо проблемній.

Сироватка з ретинолом 1% ніацинамідом і центелою Jole Retinol 10 Serum замінила третиноїн в моєму догляді. У телефонній розмові засновницею бренду Вікторією (особлива їй подяка за круту консультацію), вона порадила перейти на більш лагідний вид ретиноїдів, наприклад, на ретинол.

Спочатку я боялася, що ефект від 1% ретинолу не буде достатнім, проте минув місяць, і я не можу натішитися ефектом.

Сама сироватка водяниста, має жовтуватий відтінок. Дуже легко розподіляється по шкірі та шиї, тому навіть малої порції засобу вистачає для рівномірного нанесення.

Засіб не викликав жодних подразнень та інших побічних ефектів.

Варто зазначити, що я вводила Jole Retinol 10 Serum поступово. Спочатку раз у 3 дні, потім раз у 2. Тепер я використовую цю сироватку через день або 2 дні з нею, на третій - без.

Jole Retinol 10 Serum має більш виражений ліфтінг-ефект у порівнянні з третиноїном, як на мене. А ще засіб виявився в рази м'якшим та менш подразнюючим, якщо порівнювати з тим же третиноїном.

Висипань стало менше. Проте, як я писала вище, ймовірно, це більше заслуга відновлюючої сироватки та гелю для вмивання. А от робота з пігментацією - справа рук Jole Retinol 10 Serum. Плям на щоках стало трішки менше вже за перший місяць.

Перші 2-3 тижні використання шкіра стала більш матова, в порівнянні зі шкірою після третиноїну. Проте з 3-4 тижня сяйво, притаманне шкірі на ретиноїдах, повернулося.

Jole Retinol 10 Serum однозначно використовуватиму і надалі в якості основного активу. Сироватка діє м'яко, не викликає подразнення, працює з пігментацією та втратою пружності. Це любов!

Гель для вмивання із саліциловою й мигдальною кислотами
Jole Anti-Acne Cleanser я придбала, бо дуже хотіла подивитися, як всі три засоби працюватимуть в тандемі. Дівчата, хлопці, це той самий вбився прищів.

Спочатку я боялася, що засіб буде надто агресивним, що порушить бар'єр шкіри. Проте моє обличчя завжди любило кислоти, тому я вирішила ризикнути.

Гель взагалі не піниться, дуже слизький на дотик, легко змивається водою. До такої текстури швидко звикаєш, хоч і трішки незвично на початках.

Він АБСОЛЮТНО не сушить. Я не знаю, як це можливо. Але відчуття такі, наче і не вмивалася. Мені настільки комфортно, що іноді забуваю наносити наступні кроки догляду, згадую про них через годину після душу.

Не знаю, чи є йому рівні в плані ефективності. Він добре змиває жирний очищувальний крем, який я використовую для демакіяжу санскрінів. Глибоко очищає пори (особливо на щоках). Наношу його також на спину у жаркі дні, аби не допустити висипань там.

Я побачила значне зменшення висипань саме тоді, коли ввела в догляд до двох сироваток Jole цей засіб для вмивання.

Чоловіку з себорейним дерматитом від також зайшов, до слова.

Я сфотографувала своє обличчя в день старту використання засобів Jole (21.05.2024) та порівняла їх з сьогоднішніми фото. Шкіра стала виглядати краще, як на мене. Особливості помітно це на щоках.

Додаю фото крупним планом, аби ви могли самі оцінити зміни. Як вам?

Jole Anti-Acne Cleanser та Jole Retinol 10 Serum стали новими фаворитами. Хоча підсвідомо розумію, що без Jole Prebiotics Serum вони ь такого ефекту не дали, адже після таких активів завжди необхідне глибоке відновлення.

Здається, я нарешті знайшла комбінацію, яка працює для мене. Обіцяю закинути оновлення ще через кілька місяців, бо поки змінювати рутину не планую.