Ta_nyaaaaaaa

Landon Why Not? For Her

Landon Why Not? For Her

Спочатку я його не зрозуміла, але згодом полюбила. Аромат, який точно сподобається багатьом. Особливу увагу пропоную звернути шанувальницям квіткових ароматів. А детальніше нижче 👇🏻

Landon Why Not? For Her

У мене ці парфуми у найменшому форматі - пробник об‘ємом 1 мл. Однак виробник також випускає більші об‘єми аромату - 3 мл, 9 мл, 30 мл, 100 мл.

Пробник був надійно запакований у паперовий пакетик. Закривається також дуже надійно.

Піраміда:

Початкова нота: Журавлина, Мандарин, Плюмерія, Флердоранж, Червона смородина

Нота серця: Індійська тубероза, Жасмин, Малина, Нард

Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Білий мускус, Вірджинійський кедр

Відноситься до квіткових, фруктових ароматів.

Ці парфуми дівчата порівнюються з My Way від Giorgio Armani. Я з цим ароматом не знайома, тож стверджувати не можу.

АЛЕ! Піраміди дуже сході, у Landor вона навіть об’ємніша, тому думаю дівчатам, які люблять Армані, Landor Why Not? For Her теж сподобається.

Розкривається парфум насиченим потоком ароматів білих квітів у поєднанні з кисленькою журавлиною та соковитим мандарином. Вони яскраві як раннє сонечко у засніженому подвір’ї, що так і б’є в очі.

За мить до білих квітів з кислими фруктовими акордами доєднуються рожеві квіти у поєднанні з малиною. Усе це наче обгорнуте і тяяягууучий солодкий мед. Він додає аромату якоїсь загадковості і насиченості. Хоч у піраміді немає, але чітко відчуваю його.

Підкріплено усе це деревинно-солодкими нотами. Майже протягом усього звучання присутня ваніль з кедром, а мускус наче ховаючись у лісі за деревами: то визирає, стаючи помітнішим, то знову ховається.

Цей аромат я уявляю у холодну пору року, або хоча б з початку-середини осені, коли немає спеки. Пов‘язано це з тим, що він дуже насичений і тягучий, шлейфовий. Особисто на собі таке носити влітку не можу.

З ним хочеться вдягнути туфлі, сукню і піти на побачення. От такий настрій створює цей парфум.

Стійкість шикарна. 7-8 годин на тілі чітко відчуваю їх, а на одязі до прання.

Ще один приємний, теплий, огортаючий, жіночний аромат у скарбничку ✅