Strange Love

Новинки від LAMEL: Make Cult Lift & Volume Mascara та Make Cult Length & Curl Mascara

Новинки від LAMEL: Make Cult Lift & Volume Mascara та Make Cult Length & Curl Mascara

Люблю цей бренд, особливо їхні олівці для очей і губ, проте маскари, як на мене, до останнього були Ахіллесовою п'ятою LAMEL. Та, здається, нарешті з'явилася туш від LAMEL, яка відповідає усім моїм запитам.

Почати хочу з туші, яка сподобалася мені менше.
Туш LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara має цікаву щіточку у формі піщаного годинника. Завдяки цьому вона дійсно добре профарбовує вії, особливо в куточках очей. При цьому не наносить надто багато, не утворює павучих лапок.

Туш непогано потовщує вії та візуально робить їх більш об'ємними. Її можна наносити у декілька шарів, щоб досягти більш драматичного ефекту. Також слід зазначити, що колір у туші насичений, вугільно-чорний.

Ця туш, на мою думку, буде кращим вибором для власниць довгих вій. На моїх коротких віях вона дає не такий вражаючий ефект.

Туш починає трішки осипатися через 5-6 годин носіння. Додаю фото під кінець робочого дня.

LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara - це непогана туш за свою ціну. Вона добре потовщує та піднімає вії. Проте це не та туш, яка ідеально без осипань переживе спеку, вітер та 7-8 годин на очах.

Якщо вас не турбує дрібне осипання, то туш вам однозначно сподобається.

Я перепробувала безліч тушей для вій від LAMEL, але жодна з них не могла задовольнити всі мої вимоги на всі 100%. Make Cult Length & Curl Mascara - це перша туш від цього бренду, якій я можу сміливо поставити 5 з 5!

Туш має конусоподібну силіконову щіточку середнього розміру з короткими щетинками. Вона дозволяє ретельно профарбувати кожну вію, при цьому не допускає склеювання.

Я просто в захваті від ефекту, який дає ця туш! Вона чудово подовжує та виділяє вії. Мені подобається використовувати цю туш лише в один шар, адже тоді мої очі виглядають максимально природно, наче на них зовсім немає косметики. Проте і в два шари зі щипцями вона виглядає добре, можете переконатися самі.

LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara - туш для тих, хто чекає подовження, розділення виразності. Її зручна щіточка, чудовий ефект та стійкість роблять цю туш моїм новим фаворитом серед маскар LAMEL!

Цікаво, що формула обох тушей одинакова, по факту різниця лише у щіточках. Проте LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara осипається під кінець дня менше. Можливо, справа у більш рівномірному розподіленні на віях.