Олена В

Chloé Eau de Parfum

Chloé Eau de Parfum
Chloé Eau de Parfum

Основні акорди:Трояндовий, Свіжий, Квітковий

Початкова нота:Лічі, Півонія, Фрезія

Нота Серця:Конвалія, Магнолія, Троянда

Кінцева нота:Амбра, Кедр з Вірджинії

Прем’єра аромату:2008

Дивні відносини у мене склались з Chloe. Взагалі замовила цей семпл тому,що давно мріяла саме про цей аромат і чомусь ніколи його не мала. Читала стільки відгуків про те,що це аромат жіночності,романтики та ніжності.

При першому затесті мені він настільки не сподобався,що я дуже засмутилась. Пах він мені мішечками від молі(((. Навіть не можу зрозуміти який компонент з піраміди зіграв такий злий жарт.

Але... я вирішила не здаватись і через пару днів знов його нанесла. І як то кажуть: понеслось😍

Не знаю що особливо змінилось: наче температура така сама, наносила таку ж кількість "пшиків". Але аромат розкрився зовсім по-іншому.

На початку я відчуваю відголоски ранкової троянди в росі. Дуже далекі натяки. А хотілось більше троянди. Ніякого меду, бежевості та теплоти.

І все ж найбільше відчувається дзвінка трохи кислувата фрезія та піон.

До речі дуже освіжаючий аромат. Яскравий і дзвінкий. Як на мене пронизливий і трохи колючий , але не душить, не "заколює" і не дратує. Якщо звичайно не переборщити . Дуже "щільний" аромат, огортуючий і заповнюючий собою весь простір. Ніякої мильності і порошковості не відчуваю, але це все індивідуально.

Багато хто пише, що не стійкий. У мене на холодній шкірі звучить весь день і ще і на ранок є залишки. До речі в базі він дуже красивий: наче дорога пудра чи уходова косметика. Дуже гарна і тепла амбра в цій композиції.

Chloé Eau de Parfum

Дуже компліментарний аромат. Мій чоловік не любить більшість моїх парфумів: вони його або душать, або він вважає їх ніякими. А цей дуже сподобався, каже що сексуальний аромат.

Я не почула в ароматі ретрості чи зрілості. Хоча аромату років і років)))). Елегантність-так, романтичність-ні. Я не так уявляю романтику. Як на мене він надто холодний,як ранкове півітря, щоб бути дійсно романтичним.

Але дійсно жіночний. І мені здається, що це гарний варіант для офісу: буде політкоректним.

Сезонність: чомусь здалось, що цікаво зазвучить восени і взимку. Але і влітку теж має місце бути. Тим паче літо поки що не таке і жарке.

Мій вердикт: я поки що не закохалась остаточно і безповоротно. Але і не байдужа до нього. Хочу пробувати і пробувати далі.

Рекомендую почати знайомство з пробничка!

Дякую за увагу!😍