Палетка Guess Eye Rose Look Book
Ідеально підкреслює зелені очі
Минулого місяці я хвалилася чудовим подаруночком від Комарницька Тамара , а сьогодні нарешті готова зробити детальний огляд та поділитися своїми враженнями від цієї надзвичайної палетки😍.
Одразу скажу, що мова піде саме про тіні, адже олівець та туш, які йдуть в наборі, зовсім мене не вразили, а ось рефіли точно заслуговують на увагу)).
Палетка називається Rose look book, хоч насправді саме рожевих відтінків в ній особливо і нема)). Але є дуже гарні та носибельні відтінки бежевого, коричневого, персикового та золотаво-бронзових кольорів.
По текстурам тіні діляться на матові та спаркли: матові дуже м'які та приємні у використанні, от вони не жирні, але так легко набираються, ніби масло😍. Розбіжності по пігментації між відтінками мінімальні (хоч темні трохи складніші в роботі, але не критично). Трохи пилять, але саме при торканні пензлем - коли фарбую очі, то нічого не обсипається.
Блискітки чудові, я набираю їх пальчиком, в принципі, так роблю зі всіма спарклами зазвичай). Можна наносити їх як на матові тіні, так і садити на глітерний клей https://club.makeup.com.ua/post/25823/. Для свотчів наносила тіні в один шар без підложки або бази - як бачите, пігментація гарна. Стійкість на моїх повіках залежить від бази, бо без праймера на мені нічого в принципі не тримається)).
Ну, і трохи прикладів макіяжів (на жаль, моя камера не ідеально передає кольори і схожі відтінки виглядають майже ідентично на очах). Але все одно видно, як красиво сяють спаркли та наскільки виразнішим стає колір очей🤩. Оскільки гама палетки в нюдовому напрямку, то її класно комбінувати з яскравими олівцями або глітерами, або ж носити соло - це завжди доречно та стильно❤️
Коментарі (0)