Makeup Revolution Pout Bomb Plumping Gloss
Мій фаворит серед блисків-пламперів від Makeup Revolution💋
Всім привіт✨
Хочу поділитись своїми враження від користування блиском, який наразі займає перше місце серед моїх засобів для губ🔥
До речі, цей блиск був у боксику до мого ДН, який мені подарувала неймовірна SKOMSKA 🤍
Погнали дивитися✨
Дизайн✨
Пляшечка з міцного прозорого пластику, аплікатор великий скошений і дууже зручний у використанні)
За півтора місяці активного користування блиск не протікає, а дозатор працює справно✨
Об'єм: 4.6 g.
Консистенція та аромат✨
- текстура у блиску густенька та тягуча, але при цьому немає липкості
- аромат свіжий з нотками ментолу, за рахунок якого ваші вуста набувають соковитого вигляду
У використанні✨
У мене відтінок Juicy - яскравий насичений червоний колір, який ідеально піддається тушовці, завдяки чому ви маєте соковитий ефект "зацілованих" губ💋
Після нанесення одразу відчувається легенький холодок, який може стати інтенсивнішим, але він не з тих колючих спецефектів, як іноді буває, а навпаки - свіжий, ментоловий🌿 Особисто я обожнюю такі штуки, тож це для мене просто знахідка)
Блиск чудово товаришує з олівчиками, тож під настрій роблю контур, а якщо поспішаю, то просто наношу трошечки продукту на серединку губ і тушую пальчиком, це мій найулюбленіший метод наразі✨
Варто зауважити, що через інтенсивність кольору, достатньо пару крапель продукту, що робить розхід максимально заощадливим😏
Наочний приклад на вустах✨
Трошки процесу для розуміння ефекту на губах💋
Висновки✨
Підсумовуючи, якщо ви полюбляєте блиски-плампери і не боїтесь спецефектів на вустах - вам це треба✨
Різноманітна палітра на будь-який смак, а на знижках можна придбати за смачною ціною🤭
І пухкенькі заціловані вуста вам гарантовані💋
Дякую кожній за увагу✨
Коментарі (0)