D A S H A

Farmstay гель Aloe Vera

Farmstay гель Aloe Vera

Феномен геля алое та його багатофункціональність відома вже усьому світу. Кожен косметичний бренд особливо в Кореї вважає своєю справою честі розробити свій варіант геля алое і презентувати на продаж. Сьогодні об'єкт нашої уваги гель алое від корейського бренду Farmstay, який в свою чергу, якщо Ви помітили дуже активно заполонив полички у косметичних магазинах і набирає обертів.

Тому говоритимемо не навіщо він потрібен, а про якість саме цього геля.

Зовнішній вигляд геля такий як у всіх, лише одні виробники заповнюють цей гель в широкі баночки, а інші в тюбіки. Як і має бути, у цієї баночки йде захисна прозора кришка додатково. Об'єм 300 ml. Сам гель - легкий, швидко вбирається в шкіру, жодної липкості, свіжість, відчуття на тілі комфортні. Використовувала і на обличчі і навколо очей - проблем не було, почала активно користувати з кінця травня і впродовж всього червня, скажу, що для літа він - перекрасний, якщо обираєте гель алое для догляду, і швидко витратився. Для мене 100 % комфортний гель.

Єдине, є момент, якщо шкіра обличчя, пошкоджена. У мене такий досвід був після однієї косметичної процедури, то покладатись сто відсотково на цей гель не раджу. Не дуже заспокоїв шкіру, принаймні не так як мені хотілося (гель алое від Eveline зробив це ефективніше та зараз мова не про нього).

Важливе хочу додати, у складі є спирт, Alkohol. Я завжди з обережністю ставлюся до вмісту спирту у доглядових товарах, і довгий час уникала і гелів алое з вмістом спирту, АЛЕ в мене великий кредит довіри до корейської косметики і у цьому гелі я не розчарована.

Ще додам, що часто можна зустріти на просторах інтернету різні склади саме цього гелю. На сайті мейкап в описі складу цього гелю пишуть, що додаткові інгредієнти окрім екстракту алое: Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme).

Моя конкретно баночка вищезгаданих екстрактів у складі немає. Фото складу додаю.

Мені гель дуже сподобався. Після holika holika та інших гелів на моєму віку, Farmstay також активно увійшов у моє життя, тому буду купувати другу баночку на літо. У відео показую вже залишки гелю та все-таки можна розгледіти його прозорість.

Зверніть увагу на тонер для обличчя з авокадо від цього ж бренду Farmstay:

https://club.makeup.com.ua/post/45847/

Якщо шукаєте чим освіжити обличчя влітку, почитайте ще про трояндову воду та інші гідролати від українського бренду Floya:

https://club.makeup.com.ua/post/44133/

Тепер ваша черга написати мені коментар про ваші враження від використання цього геля алое ))