Yana__matviets

Комбо від Ellips

Комбо від Ellips

З вітамінами для волосся від бренду Ellips я знайома дуже давно.

А ось масочка це для мене новинка
Тому по порядку

Тисни "Дізнатись більше" щоб побачити ефект 👇

Комбо від Ellips

Вітаміни для волосся "Терапія для волосся" з олією жожоба Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil - це цілюща олія, що надає моментальний оздоровлювальний ефект. Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий на мінерали і мікроелементи, які живлять і зволожують пасма по всій довжині.

Пакування : блістер на 8 капсул по 1 мл . Також для знайомства є по 2 капсули та 6 капсул. І навіть баночка на 50 капсул

Сама капсула силіконова, яскраво-рожевого кольору

Консистенція: легка олійка, прозора

Аромат: дуже-дуже смачний, пахне як в дорогому салоні краси

Спосіб використання: зрізати носик і нанести вміст на вологе волосся. Не змивати. На одне використання мені ідеально вистачає 1 капсули

В складі містяться: форма вітаміну Е, олія жожоба, рolysilicone-15 – сонцезахисний агент, соєва олія, похідне пантенолу (вітамін B5), форма вітаміну А, арганова олія, стабільна форма вітаміну С

Маска для волосся "Терапія для волосся" з олією жожоба
Ellips Vitamin Hair Mask Hair Treatment
- глибоко зволожувальна і живильна маска призначена для догляду за пошкодженими, ламкими і сухими локонами. Завдяки ефективному впливу натуральних інгредієнтів активна формула засобу надає потужний ефект, що відновлює, наповнюючи пасма життєвою енергією.
Пакування: саше 20g
Консистенція: дуже густа, кремова
Аромат: дуже приємний
Спосіб використання: після миття шампунем розподілити маску на вологе волосся по всій довжині від коренів до кінчиків. І ось тут
барабанна дріб! Залишити на 1-2 хвилини, після ретельно змити водою. Тобто її не потрібно довго витримувати на волоссі і це кайф!
В складі містяться: aha-кислоти, вітамін а, вітамін е, жожоба, молочна кислота, пантенол, соя

Це просто шикарне, потужне комбо для пухнастого та виснаженого волосся.

Локони блискучі та живі
На фото волосся після маски + капсула

Дуже тішить, що бренд має дуже велику кількість засобів під будь-яку потребу волосся
Дівчатка, діліться які Ellips ваші улюблені?