JOKO BLEND | SKIN DETOX | step 1
Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water
Привіт дівчата!) Нещодавно до мене на тестування потрапила новенька лінійка догляду за шкірою Skin Detox від Joko Blend. Почну розповідь про враження від засобів з міцелярної води.
Оформлення виконане у ніжно зеленій гамі, виглядає дуже приємно. Пластиковий, матовий флакон циліндричної форми. Додатково був запакований в картону коробочку з таким самим дизайном.
Флакон оснащений звичайною кришкою, що відгвинчується, фліп-топ. Вона легко відкривається та закривається з клацанням. Засіб дозує поступово, не проливає і не вихлюпує.
Консистенція та колір повністю прозора вода.
Запах я сказала б нейтральний з дуже приємною віддушкою.
Активні компоненти:
- Екстракт ламінарії — стимулює обмін речовин в шкірі, тонізує, підвищує пружність та еластичність шкіри.
- Алантоїн — пом'якшує та зволожує шкіру, стимулює регенерацію тканин.
- Пантенол — запобігає втраті вологи, заспокоює шкіру.
Для того щоб наглядно показати як засіб справляється з видаленням декоративної косметики пропоную провести краш-тест:
- Роблю на руці свотчи різної декоративної косметики (тональний, туш, олівці для губ та очей, туш, тіні, румʼяна). Змочую ватний диск невеликою кількістю міцелярної води.
- І акуратно стираю свотчі декоративної косметики. Отримуємо ось такий результат.
- Беру ще один диск і повторю процедуру. Після другого змиву, свотчі повністю стерто.
Важливим моментом для мене є те, що туш для очей міцелярка прибирає добре, без тертя та натискання. Після демакіяжу вії та міжвіковий простір ідеально чистий, без залишків косметики. Мені також подобається, що засіб не дає панди ефекту.
У процесі демакіяжу міцелярна вода не щипає очей, не палить, не викликає подразнень. Для мене це важливо. Бо були в мене подібні засоби, які добре прибирали макіяж, але за фактом пекли очі і користуватися ними було неможливо.
Сміливо можу рекомендувати цей засіб, він справді дає якісне очищення без жодних неприємних відчуттів.
Коментарі (0)