Несподівана знахідка Levissime Naturals eye contour
До знайомства із цією штучкою я взагалі не знала про існування іспанського бренду Levissime, який спочатку розчарував, а потім здивував, порадував і закохав у себе 🍃
LeviSsime – провідна іспанська компанія у косметологічній індустрії, яка була заснована у 1979 році Хорхе Вакером Калатаюдом. Продукцію цієі компанії полюбляють провідні майстри з лешмейку. Якість товару підтверджують відповідні сертифікати, що свідчить про безпеку та високу якість компонетів у складових. Компанія неодноразово отримувала нагороди за постійне вдосконалення продукції. Стабільно бере участь у галузі охорони навколишнього середовища та природних ресурсів, адаптує формулу кожного продукту під стандарти Європейського союзу, має сертифікати та залучає до розробки новинок відомих косметологів.
Так, для мене цей бренд також став відкриттям, коли я його купувала вперше, але у нього є продукти, які, щиро говорячи, мене спочатку не дуже вразили, а тепер я відірватися від них не можу. На жаль, відгуків на цей продукт я так і не знайшла на просторах інтернету, тож ловіть перший. Поіхали! 💨
Унікальні складові
Екстракт Барбадосського алоє, сквалан, лецитин, вітамін Е, кофеїн, гіалуронат натрію, ацетил, тетрапептид - 5, гідрализат еластину, лимонна кислота, кризин, пальмитоіл олігопептид - 12, пальмитоіл тетрапептид - 7.
🍃 Формула Levissime Naturals eye contour на 97% складається з компонентів натурального походження.
Основне завдання бальзаму - дренажна дія та зменшення набряклості під очима. От цим я страждаю щоранку, бо маю деформаційний тип старіння шкіри, коли порушується архітектоніка обличчя: з'являється набряклість, пливе овал, з'являються виражені носогубні зморшки через міграцію жирових пакетів. З цим він справляється, але завдяки холодильнику.
Активні інгредієнти ☝️
Скоріше компоненти — це матрицини, невеликі ендогенні пептиди, отримані внаслідок гідролізу білків, необхідних для відновлення шкіри.
До складу бальзаму входить лімфодренажний комплекс, що складається з бурих водоростей, кофеїну і кризина - речовини натурального походження, що отримується з рослини під назвою Passiflora coerulea, яка на рівні дерми уповільнює деградацію сполучних колагенових волокон. Це тріо ефективно бореться з набряками і знімає пастозність повік, який з'являється через те, що в міжклітинних структурах людського організму постійно циркулює лімфа. Вночі, під час сну, тіло перебуває в стані спокою, лімфа рухається організмом виключно за рахунок м'язових скорочень. Набряки здебільшого виникають у двох зонах: носогубний трикутник, нижні повіки. Звісно, щоб запобігти появі пастозності, необхідно вести здоровий спосіб життя, дотримуватися збалансованого харчування, але це точно не про мене.
Завдяки гіалуроновій кислоті і алоє бальзамчик зволожує, візуально ніби зменшує дрібну сітку зморщок, але не одразу, про це написала нижче.
Виробник запевняє, що поєднання пальмитаіл олігопептиду-12 і пальмитаіл тетрапептиду-7 з гідролізатом еластину ефективно розгладжують зморшки, забезпечують ліфтинговий ефект. Дійсно, гіалуронова кислота у складі підвищує пружність шкіри навколо очей завдяки чому візуально зменшуються зморшки мімічних ліній. Це вже ні для кого не секрет. Ну а от від темних кіл під очима, на жаль, він мене не врятував, як обіцяв виробник. Та і, чесно кажучи, я в ці казочки не дуже і вірю.
Його беззаперечні переваги
Аплікатор бальзаму обладнаний керамічною кулькою для кріомасажу, яку можна охолоджувати у холодильнику і вранці масажними рухами знімати втомленість і набряки. Дівчатка, тоді ця штука реально працює!
До речі, місткість тюбика аж 20 мілілітрів! Користуюся ним щоранку, впродовж 2-х місяців і здається, що бальзам безкінечний. А тепер перерахуйте аналогові активатори для очей, які зазвичай продаються в об'ємах 10-15 мілілітрів та коштують приблизно так само і зробіть висновки.
Інформація для еко-ініціаторів - флакон зроблений із якісного пластику, який можна віддати на переробку. Теж своєрідний плюсик у карму виробникам.
То чому він мені не сподобався з самого початку?
Я не бачила миттєвого результату тижнів зо два... 🤷♀️ Звісно, коли шкіра звикає до силіконових складових аналогічних продуктів, то результат від використання натуральноі косметики буде здаватися слабшим. Але потім, скориставшись лайфхаком із холодильником, результат не змусив себе чекати. Звісно ж це все візуально у моєму віці, але дренажна дія присутня і навіть розгладжуюся мілкі гусячі лапки. Проте цей бальзам я перекриваю, зазвичай, хорошим кремчиком для очей. Про своіх фаворитів розкажу трохи згодом.
Купувати Levissime Naturals eye contour чи ні - вирішувати вам, але якщо у моі майже 40 він ще здатен творити чудеса і я щоранку замінюю ним патчі, то, повірте, він вартий цього допису.
А яким продуктам у ранковому ритуалі ви віддаєте перевагу? Поділіться своїми знахідками проти набряклостей? 🤔
Коментарі (0)