Sasha🐣💔

Огляд на палетку хайлатерів від Dior

Дуже давно хотіла цю палетку, відгуки були неоднозначні.

Опис від бренду :

"Christian Dior Backstage Glow Face Palette Highlight & Blush – розкішна палетка хайлайтерів, що містить чотири високопігментовані відтінки з легким шимерним фінішем. За допомогою цього б'юті-засобу ви зможете створити шикарний мейкап, розставивши правильні відтінкові акценти, і висвітлити певні зони обличчя, позбавивши шкіру від тьмяності і слідів втоми.Хайлайтери шовковистої текстури ідеально м'яко лягають на шкіру, чудово розтушовуються і не створюють ефекту маски. Завдяки різноманітності відтінкової палітри ви зможете досягти ефекту легкої засмаги, рум'янцю чи природного сяяння, додавши образу гармонійний і завершений вигляд. Хайлайтери вирізняються чудовою стійкістю, тому макіяж матиме охайний і красивий вигляд протягом усього дня"

Довго вагалася купувати чи ні, перечитала дуже багато відгуків, одні пищали від радості яка вона мега крута, інші говорили, що не варто витрачати кошти. Коли я її почала хотіти вона коштувала 1000 грн, але я була в роздумах, потім коли ціна стала 2140🙈 я вирішила, що це воно, час прийшов 😂 саме в Україні зʼявився офіційний сайт Dior, замовила там, продукція приходить в дуже гарному пакуванні 💔Я була в захваті.

Взяла в руки палетку відкрила, це вау. Купувала у 004 відтінку Rose Gold. Цей хайлайтер не схожий ні на один інший, який в мене був. Сяяння дуже делікатне, маленькі блискітки. Я хвилин 5 напевно дивилась на свою руку, як воно гарно переливається, пожалкувала лише, чому я не купила його раніше 💔 фото не передає весь блиск

Плюси ✅

-гарне пакування

-вистачить на довго

-блиск просто вау

Мінуси ❌

-ціна