Олена В

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore

Тип аромату:квіткові, фруктові
Початкова нота:Гранат, Груша, Сорбет
Нота серця:Вишневий цвіт, Жасмин
Кінцева нота:Білий мускус, Сандал

Прем’єра аромату:2017

Цей семпл я отримала ще восени і абсолютно про нього забула. І ось тільки в червні я його "відкопала" зі своїх "закромів" і нарешті спробувала.

Взагалі влітку мало чого мені подобається з ароматів. Зазвичай аромати або душать, або дратують і деруть в горлі. Хочеться чи ультра цитрусової свіжості, чи просто легкого місту-вуалі.

Але цей аромат на диво дуже приглянувся саме в спекотні дні (коли я й почала його тестити). І заграв барвами.

Яка ж ти, Signorina In Fiore?

Дуже невагомий ,але при цьому квітково-солодкуватий аромат. Не свіжак. Але і не надто солодкий. Такий чистий і ніжний ...тут і трохи фруктового сорбету і неймовірне звучання квітів. Не люблю жасмин в парфумах, але тут він якийсь неочевидний, не різкий і не виразний. Ну і аромат вишневого цвіту на висоті.

Взагалі в цій Сеньорині звучить цільна композиція з квітів. Наче аромат саду ніжних квітів у флаконі! А далі теплий мускус.

Аромат не втомлює і не звучить банально. Він об'ємний і округлий , позитивний, легкий, але при цьому елегантний. Легкість дають фруктові ноти, а елегантність - квіти.

І все дуже гармонійно і делікатно.

Компліментарний і неймовірно комфортний. І ціна приємна. І не соромно вдягти " в люди" , і за хлібом сходити))). На будь-яку подію підійде.

Стійкість на моїй холодній шкірі нормальна-десь 4-5 годин. На одязі довше.

Ті хто шукає солодкий (але не приторний) аромат з неймовірним квітковим звучанням-вам точно сюди!

За себе скажу: я закохалась в цей парфум. Він так пасує під легкий сарафан чи біленькі джинси і безтурботний настрій...ну прям такий дівочий , що я вже хочу великий флакон))).

Дякую за увагу!

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore
Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore