Purito Cica Clearing BB cream
Розчарування літа
Зазвичай чула про нього різне, в основному було більше гарних відгуків. Якось не звертала на нього увагу, напевно правильно робила. Але начитавшись гарних відгуків, замовила спробувати.
Але давайте спочатку про сам ВВ. BB-крем з екстрактом центелли азіатської - містить фізичні та хімічні УФ-фільтри, що забезпечують захист від сонячного випромінювання, але навіщо Вам знати ступінь захисту. Деякі сайти взагалі пишуть, що він без SPF, але санскріни в складі є.
Крем також містить мій улюблений ніацинамід, який має протизапальну дію і допомагає зменшити пігментацію. Екстракт центелли азіатської та його похідні, які мають заспокійливі, антибактеріальні та регенеративні властивості. Також алантоїн, пантенолта вітамін Е заспокоюють та зволожують.
Особливості Cica Clearing BB cream від Purito з опису:
- підлаштовується під тон вашої шкіри;
- перекриває недосконалості і робить макіяж бездоганним;
- має сяйний фініш;
- містить у складі екстракт центели азіатської, яка активізує синтез гіалуронової кислоти і нормалізує рівень гідратації шкірного покриву;
- ніацинамід робить клітини менш сприйнятливими до впливу різних чинників навколишнього середовища;
- бореться зі зморшками і робить їх непомітними;
- забезпечує захист епідермісу від дії ультрафіолетових променів;
- підвищує бар'єрні властивості шкіри;
- заспокоює запалення, активізує процеси відновлення клітин і прискорює загоєння ранок;
- не створює липкий або жирний шар;
- формула позбавлена важких ефірних олій, парабенів і ароматизаторів;
- підійде для всіх типів шкіри;
- уповільнює процеси старіння шкіри.
Склад 13 відтінку: Aqua, Titanium Dioxide (CI77891), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Butylene glycol, Ethylhexyl salicylate, Cyclohexasiloxane, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Mica, Hydrogenated (C6- 14 Olefin) Polymers, Niacinamide, Zinc Oxide, Sodium Chloride, Iron Oxides (CI 77492), Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Sesquioleate, Zinc Stearate, Dextrin Palmitate, Triethoxycaprylylsilane, Aluminium Hydroxide, Iron Oxides (CI 77491), Caprylyl Glycol, Panthenol, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides (CI 77499), Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Madecassoside, Asiticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid.
В складі й багато хорошого, але й кучу силіконів ніхто не відміняв.
Я почала з відтінку 13, він дуже непогано адаптується до шкіри. Далі краще покажу все на фото.
Перші фото, як шкіра виглядала «ДО» просто з SPF чи кушоном.
Перші рази використання ВВ, наносила кісточкою, покриття було дуже легким. В жару під вечір, виглядав ніяк, просто кудись зникав, почали з’являтися одинокі висипання, на які я не відразу звернула увагу.
Пару днів паузи, просто SPF, шкіра почувала се бе чудово висипання трішки заспокоїлись.
Нанесення спонжем. Спочатку мені сподобався фініш.
Вечір того ж дня:
- підкреслив зону, яка не була сухою;
- провалився в шрами, дрібні зморшки;
- в деяких місця просто зник;
- з’явилися підшкірні висипання і почервоніння;
- трішки забилися пори.
Наступний день ранок, тут в мене повне розчарування. Бо в догляді нічого нового, окрім ВВ. Я нанесла трішки на чисту шкіру, щоб перевірити реакцію. Довго чекати не довелося. І побігала швидко змивати. Результат: вже тиждень лікую шкіру.
Які у Вас відносини з Purito Cica Clearing BB cream?
Коментарі (0)