krislemly

NIVEA | SUNSCREEN

NIVEA | SUNSCREEN

Влітку захист від ультрафіолетового випромінювання стає все більшою проблемою. SPF креми відіграють важливу роль у цьому процесі, забезпечуючи надійний захист шкіри від шкідливого впливу сонячних променів. Нещодавно до мене на тестування потрапили засоби від NIVEA, протестувавши їх я готова ділитись враженнями.

NIVEA | SUNSCREEN
NIVEA | SUNSCREEN

Пакування виконане з м'якого пластику. Кришка фліп-топ відкривається легко і без шкоди для нігтів, при цьому дуже щільно замикається. NIVEA прагне мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Формулу створено з турботою про океан без октиноксату, оксибензолу й октокрилену. А тюбик і кришечка на 50% складаються з переробленого матеріалу.

Консистенція рідка але не занадто. Наносити на обличчя досить зручно.

Колір бежевий але при нанесенні жодного відтінку не дає.

Аромат яскраво косметичний, трішки спиртовий.

Наношу флюїд на шкіру одразу після ранкового догляду. Розприділяється по шкірі легко, наноситься тоненьким шаром. Фініш сатиновий, але шкіра не блищить як жирний млинець. Макіяж на цей флюїд лягає гарно. Подобається, що флюїд не вибілює шкіру та не викликає жодних негативних реакцій.

З головною своєю задачею він справляється, нових веснянок з ним не з’являється, а для мене це показник. Плюс, я боялась чи не забʼє він мені пори або створить інші негаразди з шкірою, але ні, жодних проблем не виникло.

Змивається легко гідрофільним засобом/пінкою/гелем, пори не забиває.

Спрей у вигляді алюмінієвого балончика витягнутої форми. Сам він синього кольору з жовтими деталями та літерами.

Балончик компактний, тому поміститься в будь-яку пляжну сумочку.

Дозується засіб через розпилювач. Його дуже зручно наносити і я вважаю це великим плюсом. Не потрібно кожного разу когось смикати, щоб допомогли "намазати спинку" - спрей чудово розпорошується, як дезодорант, тим самим потрапляючи на всі ділянки тіла.

Аромат спочатку яскравий і насичений, потім вивітрюється, але на шкірі через деякий час залишається слабкий аромат.

Консистенція досить рідка, жирненька.

Незважаючи на те, що це маслянистий спрей, він дуже легкий, невагомий і практично не відчувається на шкірі. Не залишає після себе жирної плівки та липкості. Але, якщо провести рукою по шкірі, можна відчути легку маслянистість.

Зі своєю основною функцією спрей справився чудово – захистив мене від сонця, обличчя не обгоріло. Засмага з'явилася, але легка і рівна.

Засіб знаходиться в плоскій пластиковій пляшці, зручного розміру. Закривається на пластикову прозору кришку. Пляшечка зручна, з виїмками з боків, щоб не вислизала з рук.

Засіб розпорошується у вигляді спрею, великими краплями. Дозатор не плюється і не тече, все дуже чистенько і акуратно.

Спрей консистенції як молочко, однорідний, чудово розподіляється по шкірі.

Він білого кольору має ненав'язливий запах, схожий на дитячий крем. Спрей не жирний, не липкий, дуже легкий та приємний у застосуванні.

Вбирається за секунди, не залишаючи слідів і не завдаючи дискомфорту. На шкірі не відчувається.

Зі своєю основною функцією засіб справляється чудово, тут причепитися нема до чого. За дні коли тестувала його біля басейну я жодного разу не обгоріла, Шкіра придбала лише легку рівну засмагу.

Лосьйон поміщено в щільну синю тубу в класичному дизайні бренду.

Кришка формату фліп-топ. Отвір для подачі кошти зовсім невеликий і це дозволяє економічно його витрачати.

Лосьйон має рідку і дуже ніжну текстуру. Думаю, подібна консистенція підібрана спеціально, щоб не розтягувати чутливу після засмаги шкіру при нанесенні. Добре розподіляється по шкірі, коли наносиш на гарячу шкіру після засмаги - лосьйон миттєво її охолоджує, при цьому швидко пом'якшує шкіру.

Засіб вбирається не відразу, на це потрібно кілька хвилин, але ніякої липкості або маслянистої плівки після себе не залишає.

Віддушка дуже інтенсивна, нагадує аромати чоловічої косметики. Мені це не подобається, хотілось би щоб аромат був більш нейтральний, але радує те що він не затримується на шкірі надовго.

Шкіра після використання м'яка, бархатиста і доглянута.

З легкістю роблю висновок, що крем не тільки знімає дискомфорт на обгорілих ділянках шкіри, але й доглядає її.