NIVEA | SUNSCREEN
Новенькі засоби для ідеальної засмаги
Влітку захист від ультрафіолетового випромінювання стає все більшою проблемою. SPF креми відіграють важливу роль у цьому процесі, забезпечуючи надійний захист шкіри від шкідливого впливу сонячних променів. Нещодавно до мене на тестування потрапили засоби від NIVEA, протестувавши їх я готова ділитись враженнями.
NIVEA SUN Dark Spot Control
Пакування виконане з м'якого пластику. Кришка фліп-топ відкривається легко і без шкоди для нігтів, при цьому дуже щільно замикається. NIVEA прагне мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Формулу створено з турботою про океан без октиноксату, оксибензолу й октокрилену. А тюбик і кришечка на 50% складаються з переробленого матеріалу.
Консистенція рідка але не занадто. Наносити на обличчя досить зручно.
Колір бежевий але при нанесенні жодного відтінку не дає.
Аромат яскраво косметичний, трішки спиртовий.
Наношу флюїд на шкіру одразу після ранкового догляду. Розприділяється по шкірі легко, наноситься тоненьким шаром. Фініш сатиновий, але шкіра не блищить як жирний млинець. Макіяж на цей флюїд лягає гарно. Подобається, що флюїд не вибілює шкіру та не викликає жодних негативних реакцій.
З головною своєю задачею він справляється, нових веснянок з ним не з’являється, а для мене це показник. Плюс, я боялась чи не забʼє він мені пори або створить інші негаразди з шкірою, але ні, жодних проблем не виникло.
Змивається легко гідрофільним засобом/пінкою/гелем, пори не забиває.