khoroshaeva

#charitybirthday

#charitybirthday

Всім привіт✌️

Сьогодні свій допис хочу присвятити чарівній Olena ✨(відмітити не виходить), яка святкує у червні свій День Народження та запропонувала дуже круту ідею для челенджу, до якої я з радістю долучаюся)

Красуня, вітаю тебе З Днем Народження🤍

Бажаю тобі міцного здоров'я, невичерпної енергії, щирого щастя та безмежного кохання! Нехай кожен день буде наповнений радістю, цікавими подіями та новими успіхами!

Я ще встигла побачити перший допис Олени, завдяки якому дізналася, що у бренда Garnier зараз проходить вкрай важлива благодійна акція - "Відновлення світла".
Для того щоб долучитися до доброї справи, необхідно купити будь-який продукт від Garnier, 10 грн за кожний товар, придбаний у червні 2024 року буде перераховано до фонду SPUNBOND.
Тут важливо зазначити, що Garnier сумісно з благодійною організацією "Energy Act for Ukraine" вже обладнали 4 лікарні. А саме зараз реалізується проект по безперебійній роботи під час блекаутів у Миколаївській обласній дитячій лікарні.
* Акція діє на makeup, встигніть долучитися до доброї справи).
Я останнім часом я не великий поціновувач продуктів Garnier, але навіть у мене в "обраному" завалялось 2 продукти, які я хотіла спробувати, але все відкладала покупку, от і з'явився гарний привід).
Крім того, хочу зазначити, що бренд Garnier надає дуже потужну соціальну підтримку для жінок:
  • Компанія співпрацює з некомерційними організаціями, які надають освітні та професійні послуги жінкам у всьому світі.
  • Garnier також пропонує програми менторства та стипендії для жінок, які прагнуть до успіху в бізнесі та науці.
  • Garnier бореться зі стереотипами та дискримінацією щодо жінок, активно підтримує організації, які борються за права жінок.Проводить кампанії з підвищення обізнаності про гендерну нерівність та закликає до змін.

Garnier дійсно молодці та заслуговують на повагу, а тепер хочу змістити фокус на соціальну відповідальність наших українських брендів👇

#charitybirthday

У 2019 році тема моєї дипломної роботи була "Соціальна відповідальність бізнесу". Я тоді зробила купу розрахунків та доказів, що соціально-відповідальний бізнес - це не тільки альтруїзм, але ще й гарна репутація підприємства, яка сприяє підвищенню прибутку. Свої 100 балів я отримала, але разом з цим, декан сказал, що тема гарна, але десь у Європі, бо у нас в Україні соціальний бізнес неможливий, ніколи воно не реалізується. Шлю йому вітання з 2024 року та дуже тішуся, що він був не правий). Так, соціальна відповідальність бізнесу в Україні досі не на високому рівні, особливо, якщо казати про великий бізнес, але все ж таки - вже є чим пишатися).

Сьогодні всі українські бренди залучені до соціальної відповідальності та допомоги ЗСУ. У кожного бренду є своя соціальна місія, яку вони транслюють у соц.мережах і це дійсно тішить. Я хочу розповісти про 3-ох з них:

  • Delamark - це український еко-бренд, який виготовляє побутову хімію та доглядову косметику. Ще до війни бренд мав потужну соціальну місію - вони допомогали та допомогають фонду "Серця майбутнього", який покликаний рятувати діток із вродженими вадами серця. Крім того, бренд має закритий цикл виробництва та завжди проводить акції спрямовані на захист навколишнього середовища. З початку повномасштабної війни Delamark безкоштовно забезпечує своїми засобами ЗСУ, вимушених переселенців та мешканців деокупованих територій. Також допомагає збирати кошти на закупівлю обладнання та амуніції для наших захисників.
  • Dott - це молодий бренд доглядової косметики, але й вони мають не менш важливу соціальну місію. Їх слоган : "Ми маленькі та хочемо домомогати найменшим. Людяність проявляється у ставленні до тварин". Як ви вже зрозуміли, бренд допомагає хвостикам, а саме фонду UAnimals..
  • to be - ще один молодий бренд доглядової косметики, який має гарну соціальну ініціативу, яка мене дуже розчулила, тому хочу розповісти про неї, хоча поки нічого не купувала у бренда, але виправлюсь). Бренд made in Kyiv та вони допомогают Харкову💔. Бренд має бокс "Незламний Харків", 20% з продажу цього боксу йде волонтерам, які піклуються про літніх людей Харкова, у прифронтовому місті – це дуже важливо та вкрай потрібно. Крім того, бренд досі виготовляє своє пакування у Харкові, тим самим підтримуючи харківський бізнес🥹

На цьому все, дякую Олені за цю чудову ініціативу та ще раз вітаю🤍