Blondie_rs

Maybelline Lifter Plump - огляд найпопулярнішого пламперу для губ

Maybelline Lifter Plump - огляд найпопулярнішого пламперу для губ

Привіт! Сьогодні хочу нарешті поділитись враженнями та думкою про плампер Lifter Plump. Взагалі, у брендів пішла на них манія, і всі один за одним почали випускати пекучі засоби для візуального збільшення губ. Ну і хто ж я така, щоб не затестити на собі цей красивезний продукт улюбленого Maybelline?

Блиск Lifter Gloss у відтінку 003 Moon у мене завжди отримує безліч компліментів; і я зауважила, що його стає все менше й менше. Придивлялась й на інші відтінки, але з виходом цієї новинки кинула око на 002 відтінок Mauve Bite. Ліловий кусь - це вже щось цікавеньке 😁

Пакування у них схоже, тільки слово Plump (як Gloss у класичної серії) без тиснення, а просто напилене блискучою фарбою.

Maybelline Lifter Plump - огляд найпопулярнішого пламперу для губ

Аплікатор, як і розміри самої туби - ідентичні. Додалась ще рифленість на частину корпусу, де аплікатор. Обидва виглядають дорого та стильно 😍

Мій блиск у відтінку 002 Mauve Bite. Дуже красивий та вишуканий приглушений рожевий; з легким натяком на щось сливове. Має дрібний золотистий шиммер. Аплікатор набирає трішки менше продукту, чим Lifter Gloss, але розхід приблизно однаковий. На запах відчувається щось таке гостреньке, наче перець чилі, який щойно порізали, а одне кільце все ще залишилось на металевому ножі 🌶️

По текстурі блиск більш густий, схожий на сметанку. Він навіть лягає на губи дещо інакше в порівнянні з Lifter Gloss. Має плотний покрив. Мої губи не мають яскравого природнього пігменту, тому цей півпрозорий блиск надає природню розовинку. Мені дууууже подобається цей відтінок та сама формула. Одразу після нанесення губи візуально стають більш пухкими та наповненими! Але... маю велике але, через яке я, на жаль, не можу ним користуватись.

Його невимовна пекучість, яка відчувається через 15-20 секунд після нанесення і триває вічність 🌶️ просто нестерпна для мене. Справді наче об губи натерли пекучих перців. Крім того, пекучість не пропадає навіть через 20-30 хвилин, а на губах не відбувається жодних змін в плані зміни пухлості. Якщо частинка блиску попаде в ротову порожнину (а таке явище 100% гарантовано, бо ж не будете ви весь цей час мовчати😁), то почнуть пекти ясна; а після ковтку слини - і гортань 😭 Я на постійній основі користуюсь Кармексом; і полюбляю ось цей легкий холодок, або ніжне пощипування. Але тут зовсім інша історія.

Після зняття блиску серветкою губи дальше печуть, особливо по куточкам. Вибачте, але для мене це якийсь садизм...

З цією новинкою ми зовсім не подружились. Перших 15-20 секунд після нанесення все дуже виглядає гарно та багатообіцяюче. Але як тільки починає відчуватись печіння - це викликає в мене страшенний дискомфорт.

Тому, блиск буде шукати нову власницю. Якщо вам ця новинка запала в душу, або ви також шукаєте гострих вражень - звертайтесь. Бо я користуватись ним точно не буду.

Бережіть себе та до зустрічі в наступних дописах!