D A S H A

Dove Body Love Silky крем для тіла

Якщо оглянути весь асортимент кремів для тіла Dove представлених на б'юті ринку, то ми помічаємо, що саме цей крем вирізняється від інших з цього бренду своєю формою та об'ємом, вже натякаючи нам, що він претендує стояти на жіночому декоративному столику відкрито напоказ, обіцяючи особливе ніжне зволоження не схоже ні на що, чим Ви користувались раніше, бо він єдиний в лінійці з ефектом дотику шовку.

Крем 300 ml, важкий, важить як добре відерце з морозивом, густий, як Ви його не перевернете не зрушиться з місця; має цікаву особливість, як на мене, він по консистенції крем-баттер (читаючи інші відгуки дівчата порівняли його з крем-суфле, я все-таки скажу баттер, бо суфле це легка повітряна як збиті вершки консистенція, а тут густий важкий крем, потримайте цю баночку в руках і відчуйте його вагу як буде нагода), але це тільки по консистенції, маслянистості нема, працює як крем, не скажу, що тримає зволоженість тіла 24 год (менше одного дня, наступного дня хочеться оновити) поглинається швидко, жодної липкості на тілі, залишає відчуття гладенької шкіри, користуватись приємно, тобто він відповідає заявленій обіцянці подарувати відчуття шовку.

Аромат - буду суб'єктивною. Він прекрасний. Ніби легкий парфум, але яскраво-виражений, ненав'язливий, на тілі дуже приємно розкривається і тримається день. Шлейфу не залишає, але зблизька до тіла відчувається. Можна вловити нотки типового парфумованого почерку Dove, мені здається, що з усіх парфумованих товарів цього бренду, цей аромат найніжніша версія, але це не означає, що він непомітний і лайтовий, він не дівочий аромат весни, а жіночий парфум, асоціюється в мене з елегантністю, вишуканістю і солідністю. Пояснювати аромати складно, не забувайте, що це було суб'єктивно.

Важливо додати, якщо це крем для тіла, то він має бути універсальним і підходити для рук, логічно. Особисто мені він відчувається трохи важкуватим для рук. Руки не будуть липкими, та на відміну від звичайних кремів для рук, він довше вбиратиметься і все-таки відчувається, не критично, Ви не будете його терпіти, але спеціальний крем для рук зробив би цю справу краще.

Щодо універсальності, користувала його з кінця березня до червня, скажу що його комфортно користувати і в холоди і влітку, лише влітку для рук він буде важким однозначно.

Особлива особливість: крем має сертифікат Cruelty Free. Бренд Dove сертифікований організацією PETA, яка захищає права тварин.

В коментарях до цього крему можна зустріти непорозуміння, що замовляли одну версію крему, а прийшла інша. На сайті мейкап подається версія INDULGENT NOURISHMENT for silky soft skin, а версія, яка приходить і зараз активно продається в магазинах with CERAMIDE RESTORING SERUM (обидві з ефектом шовку SILKY). Мій відгук саме про другу версію, така в мене баночка.

Лише на мою думку, лише моє припущення, я думаю, що це міні-ребрендинг, тобто змінили імідж баночки та певну формулу крему, а категорія товару залишилась така сама. У складі першої версії (вона подана на мейкап) присутній інгредієнт Hydrolyzed Silk, у складі другої версії його немає.

Цікаво, да, що у кремі з назвою Silky з ефектом дотику шовку нема інгредієнта самого ж шовку ) Складний сценарій, який важко розгадати...

Але я знаю де можна знайти цей омріяний рідкий шовк в складі і це такий крем, на який ніхто не міг би подумати - гіпоалергенний крем для обличчя і тіла від Eveline:

https://club.makeup.com.ua/post/43677/

Послідовність фото: 1 - фото старої версії, 2 - склад першої версії, 3 - склад другої версії актуальної (моєї баночки), яка зараз продається повсюди.

На фіналі, не забуваємо, що відгук суб'єктивний, кожна шкіра індивідуальна, тому тепер ваша черга написати мені коментар про ваші враження від використання цього крему ))