Ta_nyaaaaaaa

Блиск для губ Lipss Lipper у відтінку Salted Caramel

Блиск для губ Lipss Lipper у відтінку Salted Caramel
Блиск для губ Lipss Lipper у відтінку Salted Caramel
Блиск для губ Lipss Lipper у відтінку Salted Caramel

Сьогодні розповідаю про справді корисну знахідку для губ, що стануть у нагоді кожній, а особливо власницям постійно сухих губ, як і мені, наприклад 🙃 Давайте розглянемо блиск детальніше 👇🏻

Ліппер запакований у стильній картонній коробочці молочного кольору, продовгуватої форми. Літери на пакуванні в одній кольоровій гамі, завдяки чому це все у сукупності виглядає таааак стильно 😎

Сама туба майже повторює колір пакування, щось на стику молочного і ніжно-карамельного.

Об‘єм продукту 8 мл.

Дозатор пластиковий, функціонує гарно, губи не дряпає. Продукт видається у потрібній кількості, регулюється це легко шляхом натиску на м‘яку тубу.

Консистенція доволі густого саме бальзаму, доволі поживного, але не жирного за відчуттями.

При контакті з губами від їх тепла тане і стає схожим на блиск.

У мене відтінок Salted Caramel, і він тааааак смачно і солодко пахне карамелькою, дійсно тією самою солоною карамеллю. Дуже смачно 🤤 ще б смак блиску такий)

Цей відтінок є прозорим, однак мені здається не дзеркальним, а зовсім віддалено з молочним підтоном, який на губах все ж таки не помітний.

Полягає у його шикарному складі 😍

У цьому засобі інноваційна формула догляду за губами. Після його нанесення помітний миттєвий ефект.

А пов’язано це з тим, що у своєму складі він містить такі основні потужні активи:

💧 комплекс із міметичним пептидом, який сприяє збільшенню об‘єму губ на постійній основі

💧 вітамін Е, який покращує споживання тканинами кисню

💧 екстракт постулату здатний лікувати пошкодження шкіри, загоює тріщини, порізи і подряпини

💧 гліколіпіди допомагають відновлювати та підтримувати бар’єрну функцію шкіри, зволожують її

Також є синтетичний полімер, олії, емоленти і стабілізатори, вітамін С, емульгатор, жирний спирт як пом’якшувач, ліпіди, пептиди.

Ближче до початку складу розташовані олії, зволожувачі, а потужніші відновлюючі, заспокійливі і загоюючі інгредієнти - ближче до кінця списку.

Ліппери від Lipss я полюбила наносити товстим шаром для досягнення ефекту «скляних» губ. І дійсно мені вдалося. Блиск візуально вирівнює поверхню губ, додаючи об‘єму.

Стосовно об‘єму. Губи дійсно здаються значно більшими, ніж завжди, при цьому жодного дискомфорту по типу холодку чи печіння. Тому думаю комплекс пептидів дійсно діє.

Губи виглядають зволоженими, наповненими.

Блиск НЕ липне. Дуже комфортний у носінні.

Виглядає гарно як нанесений на «голі» губи, так і у комбо з іншими косметичними засобами. Мені найбільше подобається комбінувати цей блиск з олівцями для губ - у мене це Glambee 110, Pastel 205, Lamel 410.

Стійкість у блиску теж достойна. Відчувається зволоження протягом усього дня, а вигляд зберігається гарним 4-6 годин, що відмінно для блиску! Він витримує невеликий перекус, напої.

Зволоження дійсно дуже потужне, навіть за наявності олівця чи помади як підложки, губи не сохнуть. А виглядають дуже спокусливо, такі глянцеві і сяючі 😍

Словом, я закохалася у цей блиск.

Єдине, що об‘єм доволі невеликий, тому передбачаю, що швидко закінчиться, а я буду сумувати за ним 🤭